Κυριακή 18 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλατιά πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης που συνεχίζεται σε όλη τη χώρα, εντάσσονται και οι παρακάτω δραστηριότητες:

-- Σήμερα Κυριακή οι ΚΟΒ Ζωγράφου, το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Ζωγράφου και το Παράρτημα Απογόνων και Φίλων ΠΕΑΕΑ και ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 5 κρεμασμένους αγωνιστές και όλους τους ήρωες της Εθνικής Αντίστασης, στις 10 π.μ. συγκέντρωση στο Μνημείο Ηρώων, πορεία προς τον τόπο θυσίας στο ΑΛΕΞ και κατάθεση στεφανιών και στις 7μ.μ. στην πλατεία Γαρδένιας.

-- Σήμερα Κυριακή σε συγκέντρωση στο χωριό Κατοχή της Αιτωλοακαρνανίας, στο καφενείο Ζαχαριά, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Ν. Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Κυριακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Στ. Πούλιος» της Καλαμπάκας, με θέμα: «Τα προβλήματα των γυναικών και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ» και ομιλήτρια την Βάσω Μπακάση, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Κυριακή στις 9 μ.μ., στο καφενείο «Αλέκος», στο χωριό Σαρακίνα, θα μιλήσει ο Αχ. Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

-- Αύριο Δευτέρα στα Οινόφυτα και τη Θήβα θα περιοδεύσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Στις 8 π.μ. επίσκεψη στο ΙΚΑ Οινοφύτων και στις 9.30 π.μ., στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου. Στις 11 π.μ., περιοδεία στο Νοσοκομείο Θήβας.

-- Αύριο Δευτέρα εκδήλωση αφιερωμένη στον Ναπολέοντα Σουκατζίδη και ομιλία για τις δύο γραμμές στο εργατικό κίνημα, θα πραγματοποιήσει στις 7 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου του ΚΚΕ. Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Σ. Βασιλειάδης, γραμματέας της ΕΠ.

-- Την Τρίτη 20/5 ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Πρωτούλης θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στα 1ο και 3ο Ειδικά Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία Παγκρατίου (ΕΛΕΠΑΠ) και στις 11 π.μ. στο ειδικό Δημοτικό σχολείο «Ρόζα Ιμβριώτη» στην Καισαριανή.

-- Την Τρίτη 20/5 πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει η ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στο Παλαιόκαστρο (καφενείο του Μάρκου). Θα μιλήσει ο Αλ. Ουγγρίνος, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ