Σάββατο 31 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 42
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
Συνέδριο Απογόνων

Το 3ο τακτικό Συνέδριό του πραγματοποιεί, σήμερα Σάββατο 31/5/08 ώρα 10 το πρωί, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων(πλ. Κάνιγγος - Βεραντζέρου 1, 2ος όροφος), ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ. Θα συζητηθούν: Απολογισμός - πρόγραμμα δράσης και το ζήτημα της Ενοποίησης του Συλλόγου με την ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Εκδρομή της ΠΕΑΕΑ

Τετραήμερη εκδρομή - προσκύνημα σε Βέροια, Πρέσπες, Βίτσι, Καστοριά, Γρεβενά και Σαμαρίνα - Περτούλι, διοργανώνουν, από την Παρασκευή 6 Ιούνη, τα Κεντρικά της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης. Η αναχώρηση θα γίνει Παρασκευή 6/6 ώρα 8.00, από πλ. Κάνιγγος.

Την Κυριακή 8/6 θα βρίσκονται στα Γρεβενά προκειμένου να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνουν η ΚΟ Δ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και τα παραρτήματα παραρτήματα Γρεβενών της ΠΕΑΕΑ και της ΠΕΕΠΠ για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αντιστρατήγου του ΔΣΕ Ν. θεοχαρόπουλου (Σκοτίδα) στο χωριό Κυπαρίσσι. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 210.8831.368, 210.8225.407 και 697.7453.200.

Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους του, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση στα Γρεβενά για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Νίκου Θεοχαρόπουλου. Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 π.μ. από πλατεία Εβραίων.

Αλλες εκδηλώσεις

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης διοργανώνει, αύριο Κυριακή 1η Ιούνη 2008 και ώρα 11 το πρωί στο Κούρνοβο, η ΠΕΑΕΑ και η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, με τη συμμετοχή και συνδρομή του Δήμου Ξυνιάδας.

-- Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Αλίμου πραγματοποιεί, αύριο Κυριακή 1η Ιούνη και ώρα 11 το πρωί, τη χρονιάτικη εκδήλωση τιμής και μνήμης του αείμνηστου αρχηγού του ΕΛΑΣ στρατηγού Στέφανου Σαράφη, στον τόπο όπου δολοφονήθηκε στην παραλία Αλίμου, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου και το άγαλμά του.

-- Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ(ΠΕΑΦΕ) καλεί τα μέλη του στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευσή της, που θα γίνει, τη Δευτέρα 2 Ιούνη 2008 και ώρα 5.30 μ.μ., στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

-- Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Ν. Σμύρνης, την Πέμπτη 5/6/08 και ώρα 7 μ.μ., διοργανώνει στην πλατεία Σκαντζουράκη (9ης Μάη), εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της Ν. Σμύρνης την περίοδο 1941-45 που έπεσαν μαχόμενοι, εκτελέστηκαν, πέθαναν από βίαιο ή φυσικό θάνατο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ