Πέμπτη 5 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»
Η ζωή είναι δική μας!

Μουσική βραδιά «ύμνος στη ζωή». Τη Δευτέρα (9/6, 9μμ) ο Σύλλογος Οικογένειας «Παρέμβαση» διοργανώνει μεγάλη συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού, ενάντια στη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Παντελής Θαλασσινός, Γιώτα Νέγκα, Αναστασία Μουτσάτσου, Κώστας Λειβαδάς, Γιάννης Νικολάου, «Κίτρινα Ποδήλατα».

«Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προβολή και ενίσχυση του αγώνα μας ενάντια στη χρήση εθιστικών ουσιών. Θα θεωρήσουμε επιτυχία της συναυλίας αν γονείς και χρήστες κινητοποιηθούν και ζητήσουν βοήθεια για απεξάρτηση», σημείωσε η Γεωργία Σουρτά, πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας, στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, ενώ η Ελένη Αναγνώστου (υπεύθυνη του προγράμματος «Παρέμβαση») σημείωσε ότι «το ΚΕΘΕΑ οφείλει σε μεγάλο βαθμό τη στερέωσή του στους Συλλόγους Οικογένειας».

«Δεν πιστεύω στη φιλανθρωπία, στην ελεημοσύνη, στην αρχή του καπιταλισμού: "κάνω κάτι και μετά κλείνω τα μάτια". Το κάθε παιδί από αυτά θα μπορούσε να είναι δικό μας παιδί. Οποτε με χρειάζεστε θα είμαι εδώ», τόνισε ο Παντελής Θαλασσινός. Η Αναστασία Μουτσάτσου σημείωσε την υποχρέωση του κράτους για την καταπολέμηση των εθιστικών ουσιών και των αιτιών διάδοσής τους. Η Γιώτα Νέγκα τόνισε: «Τα ναρκωτικά μας αφορούν όλους. Να συνεχίσουμε τον αγώνα για να λήξει αυτός ο πόλεμος ενάντια στη ζωή». Τα «Κίτρινα Ποδήλατα» υπογράμμισαν ότι «μπορεί τα ναρκωτικά να μην είναι μέσα στην πόρτα μας... είναι, όμως, έξω από αυτή και πρέπει όλοι να είμαστε ενεργοί για την καταπολέμησή τους».

Τα εισιτήρια (20 ευρώ) προπωλούνται στα: δισκοπωλεία «Metropolis», ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών, γραφεία του Συλλόγου (Σολωμού 27, 210-3302426).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ