Πέμπτη 12 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ
«Καμπανάκι» και προβληματισμός

Η τραγική εμφάνιση της Εθνικής... χτύπησε καμπανάκια. Είναι ενδεικτικό ότι στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου δεν παρουσιάστηκαν οι παίχτες που είχε προγραμματιστεί αλλά οι δύο αρχηγοί. Σκοπός τους (φάνηκε πως) ήταν να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και να διαβεβαιώσουν ότι στη συνέχεια - τουλάχιστον - θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Χαρακτηριστική είναι η φράση του Νικοπολίδη, «δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε το Σάββατο (σ.σ. με Ρωσία), ξέρω όμως ότι θα δείτε μια διαφορετική ομάδα. Θα δώσουμε τα πάντα». Ενώ ο Μπασινάς παραδέχτηκε ότι «δεν έχουμε άλλα περιθώρια και πρέπει να επιτεθούμε κι εμείς». Γενικά πληθαίνουν οι - και εντός ομάδας - φωνές που διαφωνούν με τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς.

Με τη διαπίστωσή του συμφωνεί και ο Ρεχάγκελ («αν παίξουμε έτσι όπως αγωνιστήκαμε δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολο να προκριθούμε»). Βέβαια, ο ρόλος του δεν είναι οι διαπιστώσεις αλλά να μην αγωνίζεται η ομάδα έτσι. Χτες, στην προπόνηση, έδειξε πως σκέφτεται αλλαγές σε σύστημα και πρόσωπα. Στα δυσάρεστα προστέθηκε και ο τραυματισμός (δάκτυλο) του Χαλκιά, που τον αφήνει εκτός των άλλων δύο αγώνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ