Τετάρτη 18 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΙΕΡΙΑ
Κινητοποίηση κτηνοτρόφων στην Κατερίνη

Τιμές ασφαλείας στο γάλα αλλά και στα γεωργικά προϊόντα διεκδίκησαν στη διάρκεια κινητοποίησής τους χτες το πρωί στην Κατερίνη οι κτηνοτρόφοι της Πιερίας, που αντιμετωπίζουν, καθώς και οι συνάδελφοι τους άλλων νομών, έντονο πρόβλημα επιβίωσης.

Οπως δήλωσε ο Γιάννης Σκούφας, πρόεδρος του συλλόγου κτηνοτρόφων Πιερίας, οι κτηνοτρόφοι της περιοχής που πλήττονται από την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης είναι αποφασισμένοι μέσα στο κατακαλόκαιρο να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς ασφυκτιούν οικονομικά τα νοικοκυριά τους. Μάλιστα, πρόσθεσε, αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι, τη στιγμή που οι τιμές ζωοτροφών βρίσκονται στα ύψη, οι μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες που ελέγχουν την αγορά γάλακτος προσφέρουν όλο και χαμηλότερη τιμή στους παραγωγούς.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν χτες πρωί στο γήπεδο του Πιερικού και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς τη Νομαρχία, όπου με τα συνθήματά τους καταδίκασαν την πολιτική αφανισμού τους που ακολουθούν οι κυβερνήσεις, ενώ ζήτησαν αύξηση της τιμής παραγωγού στο γάλα, επιδότηση ζωοτροφών κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ