Τετάρτη 18 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ
Για το καλύτερο αντίο

Με στόχο το - κατά το δυνατό - αξιοπρεπέστερο αντίο, στο EURO 2008, η Εθνική αντιμετωπίζει σήμερα (21.45, ΝΕΤ) την Ισπανία (με διαιτητή τον Αγγλο Γουέμπ). Οι «γαλανόλευκοι» - από τους οποίους αποχωρούν οι Νικοπολίδης, Αντζας - προσβλέπουν, όπως ανέφερε και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο Αγγ. Μπασινάς (που απέδωσε τον αποκλεισμό στην έλλειψη καλής φυσικής κατάστασης και τύχης) να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν τρεις βαθμούς. «Αυτό θα ενισχύσει την αυτοεκτίμησή μας και θα χαροποιήσει τους φιλάθλους μας».

Ο Ρεχάγκελ θα χρησιμοποιήσει (λόγω τραυματισμών αλλά και από επιλογή) αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία ευελπιστεί ότι θα μπορέσουν ψυχολογικά και σωματικά ν' ανταποκριθούν. Ωστε η τελευταία εντύπωση να είναι θετική, μετριάζοντας τις προηγούμενες κακές εμφανίσεις. Να παρουσιαστεί δηλαδή η εθνική ακόμα πιο ελκυστική από ό,τι στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Οπου, παρά την ήττα - αποκλεισμό με 1-0, ήταν σαφέστατα βελτιωμένη (συγκριτικά με την πρεμιέρα).

Με πολλές αλλαγές, ουσιαστικά δηλαδή με τη... 2η ομάδα, θα παραταχθεί και η Ισπανία, αφού έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο. Στην ετέρα αναμέτρηση του ομίλου, Ρωσία και Σουηδία διεκδικούν (21.45, ΕΤ1) τη νίκη που θα σημάνει και πρόκριση στην επόμενη φάση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ