Τετάρτη 18 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΙΛΟΙ
Εντυπωσίασαν οι Τούρκοι

Με την Τουρκία να κλέβει την παράσταση από πλευράς εντυπώσεων και τη Γερμανία να καταφέρνει τελικά να σώσει τα προσχήματα και να προκριθεί, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η Α` φάση στους δυο πρώτους ομίλους. Ετσι βγήκαν και τα δυο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών που είναι: Πορτογαλία - Γερμανία (19 Ιούνη) και Κροατία - Τουρκία (20 Ιούνη). Σημειώνεται ότι πλέον τα παιχνίδια θα διεξάγονται με το σύστημα των νοκ άουτ.

Στην τελευταία αγωνιστική το παιχνίδι που ξεχώρισε σίγουρα ήταν αυτό της Τουρκίας με την Τσεχία που έληξε με 3-2, με τους νικητές να είναι εντυπωσιακοί στο τελευταίο τέταρτο, όταν και κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους 2-0. Σε ένα άλλο παιχνίδι, με το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, η Γερμανία κατάφερε να νικήσει δύσκολα με 1-0 την Αυστρία και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Στα παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερα βαθμολογικό είχαμε: Ελβετία - Πορτογαλία 2-0, Πολωνία - Κροατία 0-1.

  • H Ιταλία χαμογέλασε τελευταία στον Γ` όμιλο, αφού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής επικράτησε χθες της Γαλλίας με 2-0 και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τα προημιτελικά σε συνδυασμό και με τη νίκη της πρώτης του ομίλου Ολλανδίας επί της Ρουμανίας με 2-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ