Τρίτη 5 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Καταγγέλλει αντιδημοκρατικές πρακτικές

Την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής Πετρούπολης (ΣΥΝ - ΠΑΣΟΚ) καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Πετρούπολης - Καματερού.

Το Σωματείο τονίζει ότι ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας «συμπεριφέρεται σαν "Καίσαρας", παραβιάζοντας κάθε έννοια υπηρεσιακής ιεραρχίας, προσβάλλοντας εργαζόμενους και απαξιώνοντας την υπηρεσία της οποίας ο ίδιος προΐσταται. Υλοποιώντας την κυβερνητική αντεργατική πολιτική, καλεί εργαζόμενους σε απολογία, αμφισβητεί τις άδειες ασθενείας των εργαζομένων, έστειλε απαράδεκτη και προσβλητική επιστολή προς συνάδελφο που έκανε χρήση του δικαιώματός του να λείψει τη μέρα που έδωσε αίμα». Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος, επισημαίνει το Σωματείο, αντλεί αυτό το «δικαίωμα» από τη συνολική στάση της δημοτικής αρχής.

Το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους να διαφυλάξουν σαν κόρη οφθαλμού την ταξική ενότητα και συσπειρωμένοι γύρω από το Σωματείο να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα για να παρεμποδίσουν το πέρασμα τέτοιων αντεργατικών μέτρων και να διεκδικήσουν ακόμα καλύτερες συνθήκες δουλειάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ