Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Σταυρώνουν» τους Γιουγκοσλάβους

Αναβλήθηκαν ύστερα από απόφαση της ΦΙΦΑ οι δύο προσεχείς αγώνες της Γιουγκοσλαβίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2002. Η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν αγώνες στη χώρα των Βαλκανίων κάτω από τις παρούσες πολιτικές συνθήκες. Η απόφαση ελήφθη από τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Παγκόσμιου Κυπέλλου της ΦΙΦΑ, Λέοναρντ Γιόχανσον, ο οποίος συμβουλεύτηκε τις τρεις εμπλεκόμενες εθνικές ομοσπονδίες. Ετσι ο αγώνας της Γιουγκοσλαβίας με τη Ρωσία που ήταν προγραμματισμένος για τις 7 του Οκτώβρη και με τις Νήσους Φερόε τέσσερις ημέρες αργότερα, αναβλήθηκαν όπως επίσης και οι αγώνες μεταξύ των εθνικών ομάδων ελπίδων των ίδιων χωρών.

  • Ο Φράνκο Μπαρέζι ανακηρύχτηκε ως ο καλύτερος παίκτης του 20ού αιώνα σε ψηφοφορία που διενήργησαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη γειτονική χώρα. Ο βετεράνος αμυντικός της Μίλαν, που μετρά 81 συμμετοχές στην Εθνική Ιταλίας, είναι πλέον προπονητής στους «μικρούς» των «ροσονέρι».
  • Ο Φερνάντο Ρεδόνδο, που αγωνίζεται στη Μίλαν, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης έξι μήνες περίπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργεντίνος μέσος τραυματίστηκε μια μόλις βδομάδα μετά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ