Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αγωνία για Νικοπολίδη

Αμφίβολη λόγω τραυματισμού η συμμετοχή του Νικοπολίδη στον αγώνα με την Ανόρθωση

ICON

Αμφίβολη λόγω τραυματισμού η συμμετοχή του Νικοπολίδη στον αγώνα με την Ανόρθωση
Οι έντονοι πόνοι που κάποιες φορές εξακολουθεί να αισθάνεται ο Αντώνης Νικοπολίδης στα πλευρά, απόρροια του τραυματισμού του στην πρώτη αναμέτρηση με την Ανόρθωση για τον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθιστούν αμφίβολη τη συμμετοχή του στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης στο «Καραϊσκάκη». Εχει συμπληρωθεί ήδη μία βδομάδα και ο διεθνής τερματοφύλακας εξακολουθεί να πονά, κάτι που ανησυχεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι η παρουσία του στον επαναληπτικό της 27ης Αυγούστου είναι επιβεβλημένη. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες, αφού αν δεν παρουσιάσει βελτίωση η κατάσταση του Νικοπολίδη, η συμμετοχή του θα καταστεί εξαιρετικά αμφίβολη για τη ρεβάνς.

Στο μεταξύ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται επιχειρεί να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι πρωταρχικός στόχος της ρεβάνς με τους Κύπριους είναι να επιβάλλουν το ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό. «Πρέπει να βάλουμε δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο. Να μπούμε δυνατά και να δώσουμε ρυθμό στο παιχνίδι. Πρέπει να πρεσάρουμε ψηλά, να πιέσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να έχουμε καλό ρυθμό», τους είπε στην ομιλία του στην προπόνηση της Τετάρτης.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται και τυπικά η μεταγραφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ, επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «10» και σήμερα θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο έναντι 6 εκατ. ευρώ συνολικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ