Σάββατο 23 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
Επιλογές
Στη μνήμη του Ηλία Κατσούλη

Λόγω του αιφνίδιου θανάτου του στιχουργού Ηλία Κατσούλη, η προγραμματισμένη για χτες συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Γιώτας Νέγκα στην Τήνο αναβλήθηκε για την Τρίτη 26 Αυγούστου και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του

Ο στιχουργός και φιλόλογος Ηλίας Κατσούλης υπήρξε επί σειρά ετών στενός συνεργάτης και φίλος του Παντελή Θαλασσινού και υπέγραψε τους στίχους σε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Δικοί του είναι οι στίχοι σε κάποια από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που ερμήνευσε αλλά και μελοποίησε ο Παντελής Θαλασσινός, όπως «Τα σμυρναίικα τραγούδια», «Καράβια χιώτικα», «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Κράτα για το τέλος», «Πόνος άπονος» και πολλά άλλα.

Ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα αφιερώνουν τη συναυλία τους που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Λουτρά στην Τήνο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Εξωμβούργου «Τήνος 2008», στη μνήμη του αξιόλογου στιχουργού, συνεργάτη και φίλου τους. Τη βραδιά θα προλογίσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Θέμης Ροδαμίτης.

Μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό και τη Γιώτα Νέγκα, οι μουσικοί: Σταύρος Αλεξόπουλος (τύμπανα - κρουστά), Δημήτρης Γκίνης (ακορντεόν), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο), Μαρκέλος Πούπαλος (ούτι - λαούτο - κιθάρα), Σταμάτης Πούπαλος (βιολί), Μανώλης Στάθης (μπουζούκι - σάζι- τζουράς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ