Τρίτη 14 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μεταφορών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταφορών - Επικοινωνιών στο Χολαργό, με τα οχήματά τους, πραγματοποίησαν χτες, οι αυτοαπασχολούμενοι στα ταξί, αντιδρώντας στην προώθηση νομοσχεδίου, με το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει φραγμούς στους συνεταιρισμούς ραδιοταξί, επιδιώκοντας τη λειτουργία τους μέσω ανωνύμων εταιρειών.

Με απόφαση της Επιτροπής Αγώνα των αυτοαπασχολούμενων στα ταξί, του Σωματείου Οδηγών Ταξί και τα ραδιοταξί «ΠΡΟΟΔΟΣ» και «ΑΙΣΧΥΛΟΣ», οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν χτες το πρωί στη συμβολή των οδών Καβάλας και Σπύρου Πάτση και από κει με αυτοκινητοπομπή κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Μεταφορών - Επικοινωνιών, στο Χολαργό, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με διμοιρίες των ΜΑΤ, που ήταν παρατεταγμένες στον προαύλιο χώρο του υπουργείου.

Εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών απαίτησαν να συναντηθούν με τους αρμόδιους του υπουργείου προκειμένου να καταθέσουν το υπόμνημα με τα αιτήματά τους και να πάρουν κάποιες απαντήσεις. Η συνάντηση τελικά έγινε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, ο οποίος εμφανίστηκε... έκπληκτος για την προώθηση του νομοσχεδίου, ενώ δήλωσε αναρμόδιος για άλλα θέματα που του έθεσαν οι εκπρόσωποι των αυτοαπασχολούμενων στα ταξί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ