Σάββατο 18 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Βραδιές τραγουδιών

Διονύσης Τσακνής
Διονύσης Τσακνής
Ο Διονύσης Τσακνής με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του και κομμάτια από το νέο του άλμπουμ, ο Βασίλης Καζούλλης με μελωδίες του και το συγκρότημα «Κίτρινα Ποδήλατα» με νεανική φρεσκάδα εμφανίζονται (από χτες), κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Σταυρό του Νότου» - κεντρική σκηνή (Φραντζή και Θαρύππου 35-37, Ν. Κόσμος, 210.9226.975). Στη μουσική τους παρέα και ο Αποστόλης Ψυχράμης (τραγούδι). Στον ίδιο χώρο αύριο ξεκινούν τις εμφανίσεις τους οι Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης και Ρίτα Αντωνοπούλου. Ο εξαίρετος μουσικοσυνθέτης συναντά τον ταλαντούχο τραγουδοποιό σε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, συντροφιά με τη νέα εκφραστική ερμηνεύτρια. Εμφανίσεις: κάθε Κυριακή και Δευτέρα.

  • Στο «An Club» δίνει συναυλία τη Δευτέρα ο εξαιρετικός κιθαρίστας - συνθέτης Paul Gilbert.
  • «Σκηνές από βουβή ταινία» τιτλοφορείται ο νέος δίσκος των Δημήτρη Μαραμή - Σωτήρη Τριβιζά, με ερμηνευτές τους Κωνσταντίνο Κληρονόμο, Μάριο Φραγκούλη και Βικτώρια Ταγκούλη, που παρουσιάζεται τη Δευτέρα (6 μ.μ.), στον «Ιανό» (Σταδίου 24). Στο συναυλιακό μέρος συμμετέχουν οι: Δ. Μαραμής, Κ. Κληρονόμος, Β. Ταγκούλη, Στέλιος Γκόλγκαρης, Β. Μαστοράκης, κιθαριστικό ντούο Στάθη Ιωάννου κ.ά. Είσοδος ελεύθερη.
  • Στον «Πυρήνα» (Μιχαλακοπούλου και Διοχάρους 11, 210.7237.150) φιλοξενείται την Τρίτη η μουσική παράσταση των Σπύρου Κουρκουνάκη - Γιάννη Σαμπά για τη νεότερη ελληνική ιστορία μέσα από την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Τραγουδούν: Κώστας Μάντζιος, Μαρία Κανελλοπούλου, Γεωργία Γρηγοριάδου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ