Σάββατο 25 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Να στηριχτούν οι μαθητικές κινητοποιήσεις

Παρέμβαση του νομαρχιακού συμβούλου της ΝΑΣΘ Μιχάλη Σπυριδάκη, στο Νομαρχιακό Συμβούλιο

Τις φιέστες του γαλάζιου νομάρχη Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδη, καυτηρίασε η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Θεσσαλονίκης» (ΝΑΣΘ) διά του εκπροσώπου της Μ. Σπυριδάκη, στην προχτεσινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Υπογράμμισε, επίσης, την ανάγκη ολόπλευρης στήριξης του μαθητικού κινήματος ενάντια στις προσπάθειες υπονόμευσής του.

Ο Μ. Σπυριδάκης, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι οι ευθύνες για την τραγική κατάσταση που υπάρχει στη σχολική στέγη είναι διαχρονικές. Βαραίνουν και την κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ, την τωρινή αλλά και την προηγούμενη διοίκηση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

«Η κυβέρνηση κόπτεται για τη χασούρα των τραπεζών και σπεύδει να εξασφαλίσει 28 δισεκατομμύρια ευρώ για να διασφαλίσει τα κέρδη τους, αλλά δε βρίσκει χρήματα για να καλύψει λαϊκές ανάγκες, δε βρίσκει χρήματα για τη Σχολική Στέγη», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως οι όποιες επικοινωνιακές φιέστες του νομάρχη Θεσσαλονίκης εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.

Αναφερόμενος, τέλος, στις μαθητικές κινητοποιήσεις κάλεσε το Νομαρχιακό Συμβούλιο να σταθεί αλληλέγγυο στον αγώνα των μαθητών και να αποκρούσει την εκστρατεία υπονόμευσής του, που παρατηρείται τελευταία στο νομό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ