Τρίτη 28 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
Αγωνιστική των ανατροπών

Η αγωνιστική των ανατροπών, αλλά και το... ψήλωμα των «μικρών» ήταν η 7η του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Οι ομάδες του τέως ΠΟΚ καταποντίστηκαν και έτσι η κορυφή πήρε... φωτιά.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, στο «Χαριλάου», από τον ψυχωμένο Αρη. Για μια ακόμη φορά οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και πλέον οι επιλογές του Βαλβέρδε δε θα περάσουν απαρατήρητες...

Ο ΠΑΟ συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, κέρδισε με ηγέτη και σκόρερ τον Μουσλίνοβιτς το Λεβαδειακό και είναι μόνος δεύτερος, έναν πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό.

Γκέλα για τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο που μόλις στις καθυστερήσεις πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από τον σαφώς βελτιωμένο Ηρακλή.

Στη Φυλή είχαμε τη μεγάλη ανατροπή. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 3-0, όμως ο Θρασύβουλος βρήκε τη δύναμη να φτάσει στην ισοπαλία. Πλέον η «καρέκλα» του Δώνη τρίζει, καθώς χτες αναμενόταν να έχει συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη ώστε να δώσει εξηγήσεις. Το παιχνίδι μετά τη λήξη του στιγματίστηκε από επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ με την αστυνομία στους γύρω δρόμους.

Βροχή από γκολ στο Ηράκλειο, όπου ο Πανιώνιος, με τον Ρεκόμπα σε μεγάλα κέφια, φιλοδώρησε με... πεντάρα τον Εργοτέλη. Σημαντικό διπλό του Πανθρακικού στη Λάρισα, η Ξάνθη επικράτησε των Σερρών και είναι στην τρίτη θέση, ενώ ισοπαλία είχαμε στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΟΦΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ