Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Μουσική
Εντεχνα, παραδοσιακά, ροκ
  • Στη μουσική σκηνή «Λόλης» (Δεληγιάννη 5, Καλλιθέα, πίσω από το Πάντειο), από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, φιλοξενούνται η Μαρία Ρεμπούτσικα και ο Πέτρος Δουρδουμπάκης.
  • Στην κρητική μουσική και το έντεχνο τραγούδι είναι αφιερωμένη η βραδιά, που θα παρουσιάσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σήμερα, στο «Τσάι στη Σαχάρα» (Λαοδικείας 18, Ιλίσια). Στον ίδιο χώρο, αύριο, εμφανίζονται οι Νότης Μαυρουδής, Θεοδοσία Στίγκα και Παναγιώτης Μάργαρης, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο φιλοξενείται ο Μίμης Πλέσσας. Μαζί του, στο τραγούδι, οι Πένυ Ξενάκη και Λένα Αλκαίου.
  • Οι «Αχαιοί» παρουσιάζουν σήμερα (11/10), στις 9.30 μ.μ., την καινούρια τους (δεύτερη) δισκογραφική δουλιά, στο «House Of Art» (Ψυρρή).
  • Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού μελοποίησης και ερμηνείας πάνω σε στίχους του Κώστα Τουρνά, αύριο (8.30 μ.μ.), στο «Μετρόπολις» (Πανεπιστημίου 64), θα παρουσιαστούν τα επικρατέστερα ντέμος και κριτική επιτροπή θα επιλέξει το νικητή. Το καλύτερο τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε cd single από τη BMG.
  • Στο «Μακάρι» (Ζ. Πηγής 125, Εξάρχεια) σήμερα εμφανίζεται το «Τρίηχον», αύριο οι «Διάπλους», την Παρασκευή οι «Μυθοπλόκοι» και το Σάββατο ο Δημήτρης Παναγόπουλος.
  • Ο Γιώργος Τσίγκος και οι «Μαύροι Κύκλοι» εμφανίζονται την Παρασκευή στο «Αν» κλαμπ (Σολωμού 13-15). Στον ίδιο χώρο, το Σαββατοκύριακο φιλοξενείται το ελληνικό αντεργκράουντ σχήμα «The Earthbound».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ