Σάββατο 8 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ζωγραφική και γλυπτική
  • Γλυπτά σε μάρμαρο και μπρούντζο παρουσιάζει ο Χρήστος Λαζαράκης στην γκαλερί «Καπλανών 5» (Καπλανών 5 και Μασσαλίας), με τίτλο «Μεταρσιώσεις». Ο καλλιτέχνης σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών Τήνου γλυπτική, ζωγραφική, αρχιτεκτονικό σχέδιο και μαρμαρογλυπτική και στην ΑΣΚΤ και αρίστευσε και στις δύο σχολές. Η έκθεση αυτή είναι η τρίτη ατομική, ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές και σε εφτά συνολικά Συμπόσια Γλυπτικής. Εργα του υπάρχουν σε μουσεία, ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.
  • Στην «Titanium Yiayiannos Gallery» (Βασ. Κωνσταντίνου 44), φιλοξενούνται έργα του Κωστή Γεωργίου με τίτλο «Ο ήχος του χρώματος». Εκτός από την εικαστική του δημιουργία, παρουσιάζονται - για πρώτη φορά - και οι μουσικές αναζητήσεις του.
  • Στην «Αμυμώνη» (Γιάννενα) φιλοξενείται (έως 26/11) έκθεση γλυπτικής της Ευδοκίας Παπαγεωργίου, με τίτλο «Διαδρομές».
  • Στο χώρο «Περιπλάνηση» (Δούσμανη 5, Γλυφάδα) από τις 27/11 (8μ.μ.) και από 1/12, στη Νέα Μάκρη (Μωσσαίου 31), θα παρουσιαστεί γλυπτική της Αγγέλικας Κοροβέση - Καλαντίδη με τίτλο «Δονήσεις... Η μουσική της γλώσσας στη γλυπτική».

Εργο του Χρήστου Λαζαράκη
Εργο του Χρήστου Λαζαράκη
Στην αίθουσα «Arktos Gallery» (Ηροδότου 5), θα φιλοξενηθεί (11 - 30/11) ζωγραφική του Γιάννη Σταύρου, με τίτλο «Τελευταία δρομολόγια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ