Σάββατο 8 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες

Με τις απολογίες των κατηγορουμένων για την ανθρωποκτονία του Μ. Φιλόπουλου, αλλά και όσων συνελήφθησαν για παράνομα αντικείμενα και ναρκωτικά σε συνδέσμους οπαδών και των δύο ομάδων, συνεχίστηκε χτες η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Σε ό,τι αφορά τους κατηγορούμενους για το θάνατο του οπαδού του Παναθηναϊκού, ο Β. Ρ. (λεγόμενος και ταξιτζής), ο Τ. Π. (σεκιούριτι στο γήπεδο Καραϊσκάκη), ο Χ. Σ. (χρήστης ναρκωτικών) και ο Μ. Μ. (εργαζόμενος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός), αρνήθηκαν πως βρέθηκαν στην Παιανία εκείνη την ημέρα. Παράλληλα, ο Β. Ρ. ανέφερε πως δέχτηκε ψυχολογική και σωματική βία στη ΓΑΔΑ, πως τον εξευτέλισαν οι αστυνομικοί γδύνοντάς τον και πως έφτασε σε σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Μεταξύ των απολογιών των υπόλοιπων πέντε που βαρύνονται με το ίδιο αδίκημα, πιο σημαντική ήταν αυτή του Β. Ψ. ο οποίος είπε ότι «εγώ ήμουν που ακούστηκα στο βίντεο, αλλά ό,τι είπα δεν το είπα για τον Μιχάλη. Το είπα σε αυτούς που ήρθαν να τον χτυπήσουν ενώ ήταν κάτω». Ως γνωστόν, στο βίντεο, που έχει δει και το φως της δημοσιότητας, άγνωστος ήταν πάνω από τον βαριά τραυματισμένο - εκείνη τη στιγμή - Μ. Φιλόπουλο τον οποίο και έβριζε χυδαία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ