Σάββατο 15 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις με αφορμή το «Πολυτεχνείο»

Από τη χτεσινή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Motion Team

Από τη χτεσινή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη
Τα επίκαιρα και ανεκπλήρωτα συνθήματα «Εξω αι ΗΠΑ», «Εξω το ΝΑΤΟ», «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», απαιτούν δυνάμωμα των αγώνων, ανασυγκρότηση του κινήματος και αλλαγή του συσχετισμού δύναμης. Απαιτούν σύγκρουση και ρήξη με την πολιτική ΕΕ, ΝΑΤΟ και όσων την υπηρετούν. Στο δρόμο της ρήξης και της ανατροπής που καλεί το ΚΚΕ και η ΚΝΕ για να βγει ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία σε λαϊκή αντεπίθεση.

Με αυτό το κάλεσμα η Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ πραγματοποίησε μαζική εκδήλωση - συζήτηση για το χρονικό της αντιδικτατορικής πάλης και τα επίκαιρα πολιτικά συμπεράσματα. Στην εκδήλωση έκαναν ομιλίες ο Κώστας Σαπρανίδης, πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ και μέλος του ΣΦΕΑ, ο Αγάπιος Σαχίνης, δημοτικός σύμβουλος της «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» και μέλος του ΣΦΕΑ, και ο Κώστας Βουλγαρόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ. Ακολούθησε συναυλία με πολιτικό τραγούδι από το συγκρότημα της ΚΝΕ στο Φουαγιέ του Πολυτεχνείο.

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην επέτειο του «Πολυτεχνείου», στα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ, στο νεολαιίστικο κίνημα ή και στις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση, διοργανώνουν αυτή την περίοδο οι Οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ ανά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Σάββατο

Θεσσαλονίκη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Θ. Χρηστίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και ο Χ. Κουτσουράς, στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του ΣΦΕΑ.

Πόρτο Ράφτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος θα μιλήσει ο Ανδρέας Φιλλελόγλου, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Μεσογείων του ΚΚΕ.

Λάρισα, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Καρδίτσα, στις 9 μ.μ., στο «Παυσίλιπον».

Πύργος Ηλείας, στο Δημαρχείο, στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Αγγελος Τσουραπάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο «REX», στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο Κυριακή

Μενίδι, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Γιώργος Μπιθημήτρης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Ναύπλιο, στο χώρο του «Τριανόν», στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Κόρινθος, στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου στο Φλοίσβο, στις 6 μ.μ., θα μιλήσει η Αλέκα Κουμάκη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ