Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΤΕΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τους ενοχλεί το ΚΚΕ!

Αντικομμουνιστική επίθεση από εκπροσώπους της ΠΑΣΠ, της ΔΑΠ και του Δικτύου καταγγέλλει το ΝΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ

Σε χυδαία αντικομμουνιστική επίθεση προχώρησαν εκπρόσωποι της ΔΑΠ, της ΠΑΣΠ και του Δικτύου στη γενική συνέλευση του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Καρδίτσας, με θέμα συζήτησης τις αρνητικές εξελίξεις σχετικά με τα ΚΕΣ. Η επίθεσή τους, μάλιστα, εκδηλώθηκε μια μέρα μετά την περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο ΤΕΙ, με επικεφαλής το βουλευτή Αχ. Κανταρτζή.

Οπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΝΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ, «συνδικαλιστές των παρατάξεων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ - ΣΥΡΙΖΑ απαίτησαν να είναι έξω τα κόμματα απ' τις σχολές και μίλησαν για απαγόρευση της πολιτικής δράσης, ακόμα και της αφισοκόλλησης»! Και υπογραμμίζει ότι δεν έχουν πρόβλημα, όταν προβάλλονται οι θέσεις των δικών τους κομμάτων, αλλά μόνο όταν ακούγεται το ΚΚΕ, γιατί αυτό τους ξεσκεπάζει. «Ενοχλούνται - σημειώνει - γιατί το ΚΚΕ αποκαλύπτει τον πραγματικό τους ρόλο. Τόσα χρόνια οι ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και το Δίκτυο, στηρίζουν τις επιλογές των κομμάτων τους. Αποτελούν μοχλό, για να περνούν οι καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις στο χώρο των ΤΕΙ».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του το ΝΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ, επισημαίνοντας την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και αποδυνάμωσης των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των εκπροσώπων τους στα ΤΕΙ, τονίζει: «Δηλώνουμε απερίφραστα ότι δε διαπραγματευόμαστε με κανέναν υπάλληλο της κυρίαρχης πολιτικής το δικαίωμα που κατακτήθηκε με αγώνες και αίμα για μαζική πολιτική δράση της ΚΝΕ σε κάθε ΤΕΙ, σε κάθε αμφιθέατρο, σε κάθε τμήμα. Είναι γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να φιμώσουν τους κομμουνιστές κάτω από τη "μάσκα" του "ανεξάρτητου" και του "ακομμάτιστου"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ