Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
Λύγισε στο τέλος

Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στην... βολική ισοπαλία στο παγωμένο Χάρκοβο της Ουκρανιάς όμως η Μέταλιστ ήταν αυτή που «γέλασε» τελευταία. Ενώ το παιχνίδι φαινόταν ότι θα μείνει στο «μηδέν» στο 88' έγινε αυτό που δεν ήθελε η ελληνική ομάδα. Ο Εντμερ με βολέ μέσα από την περιοχή και με δόση τύχης αφού η μπάλλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Νικοπολίδη ενώ δύο παίκτες της άμυνας θα μπορούσαν να «διαβάσουν» τη φάση. Το πρώτο μέρος ανήκε στους Ουκρανούς όπου κατάφεραν να βρούν το ρυθμό τους και να απειλήσουν με τον Φομίν την εστία του καλού χθες Νικοπολίδη. Στην επανάληψη με το ξεκίνημα οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν στροφές είχαν καλές στιγμές με κυριότερη αυτή του Ντιόγκο που απέναντι στον πορτιέρο της Μέταλιστ δεν μπόρεσε να βάλει ένα «εύκολο» γκολ.

Ετσι η αποστολή του Ολυμπιακού για πρόκριση στους «32» δυσκολεύει και θέλει πάση θυσία νίκη απέναντι στην Χέρτα στο στάδιο Καραϊσκάκη. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Ντιντιέ Ντομί τόνισε: «Μας επηρέασε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος. Πάντως το γκολ στο τέλος μας έκοψε τα πόδια. Τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα με την Χέρτα ώστε να φτάσουμε στην πρόκριση».

ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοριάνοφ, Μπόρντιαν, Ομπράντοβιτς, Μαϊντάνα, Γκεγέ, Γκαντσάρτζικ, Βαλιάεφ, Σλιούσαρ, Εντμαρ, Φoμίν 80'Τρίσοβιτς), Ζάκσον (90' Σέκο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Τοροσίδης (75' Πάντος), Παπαδόπουλος, Αντζας, Ντομί, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (69' Μήτρογλου), Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ντιόγο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ