Πέμπτη 22 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καμία εμπιστοσύνη στα κόμματα του ευρωμονόδρομου

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της Οργάνωσης

Με αφορμή την προκλητική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, με σχόλιό του, επισημαίνει ότι δεν έχει σταματήσει η προώθηση των αντιεκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία και καλεί τους φοιτητές να παλέψουν για την ανασύνταξη του φοιτητικού κινήματος και να συντονιστούν με το εργατικό κίνημα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Συγκεκριμένα, στο σχόλιο υπογραμμίζεται:

«Οι αντιεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις δε σταμάτησαν ούτε λεπτό. Το επιβεβαιώνει η χτεσινή (σ.σ. προχτεσινή) απόφαση του δικαστηρίου που έρχεται να προστεθεί στο νομοσχέδιο για τα ΚΕΣ που ψήφισε η κυβέρνηση το καλοκαίρι και στην Κοινοτική Οδηγία που στήριξαν όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Καμία εμπιστοσύνη στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της κυβέρνησης που καλεί σε ένα διάλογο - απάτη, στα κόμματα του ευρωμονόδρομου και στις παρατάξεις τους μέσα στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Καλούμε τους φοιτητές και τους σπουδαστές, κόντρα στη διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στο φοιτητικό και σπουδαστικό κίνημα, να παλέψουν για την ανασύνταξή του, να συγκροτήσουν επιτροπές αγώνα παντού, να συντονιστούν με το εργατικό - λαϊκό κίνημα για να ανατρέψουν αυτήν την πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ