Τετάρτη 28 Γενάρη 2009 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΤΜΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ
Γιορτάστηκαν τα 101 χρόνια του συλλόγου

Μέσα από μία σεμνή τελετή, την Κυριακή 25 Γενάρη, έγινε η κοπή πίτας της ομάδας Τζούντο του ΗΡΑΚΛΗ και γιορτάστηκαν τα 101 χρόνια του συλλόγου όπου έγινε επίδειξη της τεχνικής του Τζούντο κι απονομή τιμητικών βραβείων. Βραβεύτηκαν αθλητές της ομάδας Τζούντο κι ανάμεσά τους ο παλιότερος αθλητής του ΗΡΑΚΛΗ Ηρακλής Τσιλόπουλος, παλιός αθλητής του Στίβου και πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου του ΗΡΑΚΛΗ για πολλά χρόνια, και ο πιο μικρός αθλητής της ομάδας Τζούντο, Αλέξανδρος Μαϊστρέλης, 3 χρονών!

Ιδιαίτερη τιμή έγινε με ομαδικό βραβείο στους αθλητές της ομάδας Τζούντο της «ΙΘΑΚΗΣ» του ΚΕΘΕΑ για τις νίκες που έχουν φέρει στην ομάδα. Η ομάδα Τζούντο της «ΙΘΑΚΗΣ» του ΚΕΘΕΑ συμμετέχει με τα χρώματα του ΗΡΑΚΛΗ ισότιμα σε εθνικά και διεθνή τουρνουά της Ομάδας Τζούντο.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι δημοσιογράφοι Μαρία Λίτου της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», Αναστασία Παπαγιαννάκη «Εβδόμη Καβάλας» και η Μαρία Περγαντή από το «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ», για την κοινωνική τους προσφορά στον αγώνα κατά των ναρκωτικών μέσω της προβολής της συμμετοχής των μελών της «ΙΘΑΚΗΣ» του ΚΕΘΕΑ στην Ομάδα Τζούντο του ΗΡΑΚΛΗ. Τέλος, τιμήθηκε από την Ομοσπονδία Τζούντο ο Αυγερινός Μαϊστρέλης, προπονητής της ομάδας Τζούντο του ΗΡΑΚΛΗ, καθηγητής Φυσικής Αγωγής της «ΙΘΑΚΗΣ» και μέλος του ΚΚΕ, για την προσφορά του στο άθλημα και για τη συμμετοχή της ομάδας Τζούντο της «ΙΘΑΚΗΣ» του ΚΕΘΕΑ στη διοργάνωση των τουρνουά Τζούντο του ΗΡΑΚΛΗ..

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Φ. Καλοτεράκης, ειδικός βοηθός προπονητής της ομάδας, τιμήθηκε και από τους μαθητές του για το χάλκινο μετάλλιο που έφερε από το τουρνουά Τζούντο της Ιαπωνίας του ΚΕΘΕΑ στη Βόρεια Ελλάδα κι έφορος της ομάδας Τζούντο, ο Β. Καλαμπαλίκης, υπεύθυνος προγράμματος «ΙΘΑΚΗ» του ΚΕΘΕΑ, ο Φ. Ζεμπέκης, πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας «ΙΘΑΚΗΣ», κι ο Γ. Γλάρος, πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Τζούντο και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Τζούντο.

Χαιρετισμούς έστειλαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδης κι ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Στ. Καλαφάτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ