Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Τα βλέμματα στο... βορρά

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την αναμέτρηση της Τούμπας όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό (21.15 ΑΛΦΑ) να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στην άλλη αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (19.00 ΑΛΦΑ).

Στην Τούμπα ο «Δικέφαλος» χωρίς τον Μουσλίμοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση, μετά την πρόκριση επί του Αρη αλλά και τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα, έχει στόχο να βάλει από σήμερα τις βάσεις ώστε να έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς. Το να μη δεχτεί γκολ προκειμένου να έχει το πάνω χέρι στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι και ο στόχος του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα (δεν ταξίδεψαν Γκαλέτι, Ντιόγο, Λέτο, Ντομί). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεαποκτηθείς Αγγλος επιθετικός Ντερμπισάιρ.

  • Στο άλλο ματς, με τον Πολωνό αμυντικό Γιάκουμπ Βαβρζίνιακ να είναι στην αποστολή, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό ψάχνοντας τη νίκη που θα του κάνει πιο εύκολη την αποστολή του στη ρεβάνς.. Από την άλλη, χωρίς άγχος ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει να ανοίξει το δρόμο για να κάνει την έκπληξη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ