Πέμπτη 5 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
«Δικέφαλο» ... προβάδισμα

Προβάδισμα στα προγνωστικά για πρόκριση στους φετινούς ημιτελικούς του Κυπέλλου πήρε χτες ο ΠΑΟΚ, που στον πρώτο προημιτελικό επικράτησε, στην έδρα του, του Ολυμπιακού με 1-0 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ενα θαυμάσιο πλασέ του Κονσεϊσάο (29΄), που ...κρέμασε τον Νικοπολίδη (ήταν εκτός εστίας), διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο «Δικέφαλος» ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος όπου είχε και δοκάρι (φάουλ του Λίνο 7΄), παίζοντας κυρίως από τα άκρα, όπου ο Λίνο (αριστερά) και ο Κονσεϊσάο (δεξιά) κυριάρχησαν. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός, αν και πίεσε στο χώρο του κέντρου, στερήθηκε αξιόλογων επιθετικών προσπαθειών. Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινάνε πιο δυναμικά και να χάνουν τρεις σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά το 60΄ ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο και τον Ολυμπιακό να έχει πρωτοβουλία κινήσεων χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.

  • Επίθεση από αγνώστους κατά την προσέλευση στο γήπεδο της Τούμπας δέχτηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα η αποστολή να φθάσει στο γήπεδο με 40΄ καθυστέρηση.
  • Πραγματοποιώντας ακόμα μια κακή εμφάνιση (κάτι που εξόργισε πάλι τον τεχνικό της ομάδας Τεν Κάτε) ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό και απέκτησε πλεονέκτημα (θεωρητικά τουλάχιστον) ενόψει και της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ