Τρίτη 10 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Ντέρμπι κατά το ήμισυ...

Μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής της 21ης αγωνιστικής ήταν ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε στο ΟΑΚΑ του ΠΑΟΚ με 3-0 χάρη στην καλή εμφάνιση του Β' ημιχρόνου, όπου και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Με τη νίκη αυτή οι «πράσινοι» επέστρεψαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο καλπασμός του Ολυμπιακού προς την απονομή του τίτλου συνεχίστηκε νικηφόρα αφού εύκολα και γρήγορα πραγματοποίησε το ποθητό στη Θράκη απέναντι στον Πανθρακικό. Ακρως ακατάλληλος για καρδιακούς ήταν ο επίλογος του παιχνιδιού στη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι - στον αγώνα που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας - προηγήθηκαν στο 90', και με τη σέντρα η ΑΕΚ ισοφάρισε. Απόλυτα μέσα στο στόχο της 5άδας ο Αρης με τη νίκη, αλλά και ο Πανιώνιος παρά την ήττα. Το ίδιο και η Ξάνθη που συνέτριψε το Λεβαδειακό και επέστρεψε εντυπωσιακά στα... τρίποντα.

Σημαντικά «διπλά» του Ηρακλή στο Ηράκλειο απέναντι στον Εργοτέλη και του ΟΦΗ στη Φυλή, στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο τα στελέχη του Θρασύβουλου έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητή Ντάτη που παραπέμπεται.

  • Συγκεντρώθηκε χτες το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής ομάδας για το αυριανό φιλικό παιχνίδι (21.15, MEGA) με τη Δανία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ