Παρασκευή 13 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΑΙΔΕΙΑ
Η ΚΝΕ στο «Συρμό»

Συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα της ΚΝΕ στο «Συρμό», με γλέντια, συναυλίες και το παιδικό πρόγραμμα της Κυριακής. Τις επόμενες μέρες προγραμματίζεται:

Σήμερα Παρασκευή, 10.30 μ.μ., γλέντι. Αύριο Σάββατο, 9.30 μ.μ., συναυλία hip hop με τα «Βρώμικα Κόλπα» και τις «Τρεις παραλλαγές».

Την Κυριακή 15 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί, το παιδικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά νηπιακής ηλικίας και μεγαλύτερα. Πρόκειται για το μουσικό παραμύθι του Δημήτρη Μπασλάμ, «Ο Γαργαληστής», το οποίο παρουσιάζει σε μια χοροθεατρική διαδραστική παράσταση η Ομάδα Χορού της ΚΝΕ. Ο «Γαργαληστής» είναι ένας ληστής, που κλέβει λίγο από το γέλιο των παιδιών που τους περισσεύει και φτιάχνει ένα άρωμα του γέλιου για τα παιδιά που τους λείπει το γέλιο και η χαρά. Οταν «κλέβει» λίγο από το γέλιο ενός παιδιού, του αφήνει ένα γράμμα εξηγώντας του ότι σε εσένα δεν κοστίζει τίποτα, αλλά θα βοηθήσει κάποιον άλλον...

Την Κυριακή, στις 9 μ.μ., προγραμματίζεται συναυλία μέταλ μαθητικών συγκροτημάτων, με τους «Homo Sapiens» και τους «Dust and Bones».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ