Σάββατο 14 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΛΑΜΙΑ
Δεν περνάει η προσπάθεια φίμωσης της ΚΝΕ

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Φθιώτιδας της ΚΝΕ καταδικάζει την απαράδεκτη στάση ορισμένων ανθρώπων της Διοίκησης του ΟΑΕΔ Λαμίας, που προσπάθησαν να φιμώσουν τη φωνή της αντίστασης και ανυπακοής της ΚΝΕ, στην εξόρμηση των μελών της με τον «Οδηγητή» για την ενημέρωση των μαθητευόμενων. Ανθρωποι της Διοίκησης έδωσαν εντολή, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στον «σεκιουριτά», όχι μόνο να μην αφήσει τα μέλη να μπουν στο χώρο, αλλά και να μην αφήσει τα παιδιά που ήθελαν να πάρουν τον «Οδηγητή» να τον βάλουν μέσα, με το πρόσχημα ότι δεν είναι επιτρεπτό να μπαίνουν πολιτικές εφημερίδες στο χώρο!

«Μετά όμως και από την αποφασιστική απάντηση των μελών της ΚΝΕ, αλλά και του κόσμου που ήθελε να τον διαβάσει, ο "Οδηγητής" μπήκε κανονικά και δόθηκε μια πρώτη απάντηση στη "δημοκρατία" που θέλουν να περάσουν στη νέα γενιά, την οποία θέλουν υποταγμένη στη λογική του "κάτσε στ' αυγά σου, κοίτα την πάρτη σου και μην αγωνίζεσαι"», υπογραμμίζει το ΝΣ Φθιώτιδας της ΚΝΕ σε ανακοίνωσή του.

«Η ΚΝΕ ξεκαθαρίζει σε όλους ότι η τρομοκρατία και η φίμωση δε θα περάσει. Η δράση μας θα συνεχίσει και θα ενταθεί στο βαθμό που εντείνεται η καταπίεση και η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο», τονίζει και καλεί τη νεολαία να συσπειρωθεί στις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, να αγωνιστεί μαζί με την εργατική τάξη για τα δικαιώματά της. «Η ΚΝΕ θα δώσει όλες της τις δυνάμεις, σε όλους τους χώρους για την ανάπτυξη αγώνων τέτοιων που θα έχουν ως στόχο την ανατροπή του συστήματος και δε θα αφήσουμε κανένα εργαζόμενο, μαθητή και σπουδαστή να μη μάθει την πολιτική πρόταση του Κόμματος και της ΚΝΕ, μπροστά και στο 18ο Συνέδριο», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ