Πέμπτη 5 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2 - 3
Πραγματικά «λιοντάρια»

Πολύ μεγάλη νίκη πρόκριση επί του ΠΑΟ πέτυχε ο Πανσερραϊκός στο ΟΑΚΑ με 3-2 και έτσι θα βρει την ΑΕΚ στην ημιτελική φάση. Η ομάδα του Ούγκο Μπρος προηγήθηκε 3-0 (Μπαϊκαρά 23',71', Τσεχ 56' πέναλτι) με έξυπνη τακτικό χωρίς να κλειστεί και έτσι ο ΠΑΟ έτρεχε και δεν έφθανε (είχε δύο δοκάρια). «Θα προτιμούσα να κερδίζαμε την ΑΕΚ την Κυριακή ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ», τόνισε με ειλικρίνεια ο κόουτς των «λιονταριών» Ούγκο Μπρος.

Στην αντίπερα όχθη, η κατάσταση στους «πράσινους» είναι τεταμένη και πλέον τίθεται θέμα παραμονής του Τεν Κάτε. Αναμφίβολα ο αγώνας της ερχόμενης Τρίτης με τη Βιγιαρεάλ θα είναι καθοριστικός αφού και οι δυο στόχοι πρωτάθλημα (εκτός... θαύματος) και κύπελλο έχουν τελειώσει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα (58' Μουν), Σπυρόπουλος, Βαβζίνιακ, Γκούμας, Σιμάο (40' Ρουκάβινα), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κλέιτον, Γκάμπριελ, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος (65' Σαλπιγγίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ιλιτς, Καλλιμάνης, Πιπίνης, Βοσκόπουλος, Παπάζογλου, Διγκόζης, Μούταφτσιτς, Μπαϊκαρά (86' Σιάκας), Ζουντί (66' Γεωργιάδης), Τσεχ (74' Μπράιτ), Κωνσταντινίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ