Κυριακή 8 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Πονηρός σοσιαλισμός!

Ποιος είδε το «θεό» και δεν τον φοβήθηκε! Ολοι οι συνδαιτυμόνες, εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες, χρηματιστές, νεόπλουτοι, είχαν ειδοποιηθεί, παγιδευτεί σωστότερα, με μυστηριώδες κείμενο SMS ή μέσω Internet: «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μελλοντικός πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα γκάλοπ, κ. Γεώργιος Παπανδρέου, σας καλεί σε κλειστή προσωπική συνάντηση γνωριμίας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει γνωστή, στο σπίτι του γνωστού παράγοντα κ. Παραγοντίδη».

Κάποιοι από τους «προσωπικά καλεσμένους» κολακεύτηκαν, κάποιοι άλλοι αποδέχτηκαν από περιέργεια, κάποιοι άλλοι γιατί είχαν ανοιχτές δουλειές, και με ανοιχτές δουλειές ποτέ δεν κλείνεις πόρτες, κάποιοι γιατί ο μελλοντικός πρωθυπουργός ήταν δικός τους άνθρωπος (δημοκράτες όντες και αυτοί)! Οπως και να έχει, η συνάντηση είχε μεγάλη επιτυχία. Λίγα τα άτομα, αλλά η Αφρόκρεμα του Κεφαλαίου, με άλφα και με κάπα κεφαλαίο, παρακαλώ! Και χωρίς γυναίκες, ε! Η συνάντηση ήταν, άκρως, επαγγελματική! (Οι γυναίκες της πλουτοκρατίας, ως γνωστόν, είναι κότες, τίποτα δεν πιάνουν τα χέρια τους, μόνον για «φιλανθρωπικούς» χορούς και για τσάγια αξίζουν - δραστηριότητες για τις οποίες αποσπούν διεθνή βραβεία. «Χριστέ» μου)!

Μέχρι να έρθει ο μελλοντικός - σύμφωνα με τα γκάλοπ - πρωθυπουργός, οι καλεσμένοι το στήσανε στην κουβέντα και στις μπίζνες, για να μην πάει χαμένη η ώρα. Και «εκεί που τρώγαν, εκεί που πίναν και χορεύανε», άκουσαν, ξαφνικά, ένα δυνατό θόρυβο στα κεραμίδια. Αμέσως μετά ένα τζάμι να σπάει και, τέλος, «τσαφ» πετάγεται μπροστά τους ο Ζορό. «Τα λεφτά σας στο τραπέζι και πίσω όλοι στον τοίχο», φωνάζει ο μασκοφόρος. Κανένας δεν τον πήρε στα σοβαρά. Νόμισαν ότι ήταν happening. Κάποιος, μάλιστα, του φώναξε αυστηρά, «Ασε τις μ..., ρε, Ψωμιάδη», νομίζοντας πως ήταν ο νομάρχης της Θεσσαλονίκης!.

«Ψωμιάδη να πεις τη μάνα σου! Τα λεφτά στο τραπέζι και τις πλάτες στον τοίχο»! αγριεύει ο Ζορό και με το ξίφος του σχηματίζει πρώτα στον αέρα και μετά στο μάγουλο του πρώτου άτυχου που βρέθηκε στη φορά του σπαθιού του ένα πελώριο «Ζ».

Πάγωσε η αίθουσα! Ενας ένας οι παγιδευμένοι άρχισαν να ακουμπάνε τα χρήματα, ρευστό, επιταγές, ομόλογα, καταθέσεις, ακίνητα, κτήματα. Κάποιοι, από το φόβο τους, έδωσαν τα ρολόγια τους, τα δαχτυλίδια τους, ακόμα και τις βέρες τους. Ο Ζορό και οι βοηθοί του, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν μπουκάρει στην αίθουσα, τα έβαλαν σε σακούλες του Σκλαβενίτη και άλλων γνωστών σούπερ μάρκετ. Στο σημείο αυτό ο Ζορό έβγαλε έναν σύντομο λόγο: Αφού δε δίνεται με το καλό, θα σας τα παίρνω με το ζόρι! Ο πράσινος σοσιαλισμός - και τα πράσινα άλογα - θα νικήσουν!

Αυτή η είναι η πραγματική και μοναδική αλήθεια για τη μυστική συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τους κεφαλαιοκράτες! Για τη μυστική συνάντηση που, για να συκοφαντηθεί το κίνημα, και προσωπικά ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, παραποιήθηκε και έγινε τόση κουβέντα. Και δεν ήταν μια, ήταν πολλές οι συναντήσεις. Και όλες έμοιαζαν, ακριβώς, όπως αυτή που σας περιέγραψα. Κάλεσμα με SMS ή το Internet, αμφότερα πολύ φιλικά και πολύ οικεία στον κ. Παπανδρέου, κόλλημα στον τοίχο, πελώριο «Ζ» στον αέρα και στα μάγουλα, και τα χρήματα σε σακούλες σούπερ μάρκετ. Μετά φόρτωμα στις πλάτες και μοίρασμα στις λαϊκές. Αυτό σημαίνει πονηρός Πασοκικός σοσιαλισμός!

Λυπάμαι που αναγκάστηκα να σας αποκαλύψω τους Ρομπέν των Δασών, το Ζορό που χτυπάει και φεύγει και τις πονηριές του κινήματος! Ζούμε ιστορικές μέρες και η αλήθεια πρέπει να λάμπει! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Με φανερές συναντήσεις, δε γίνεται τίποτα. Το κεφάλαιο παίρνει τα μέτρα του, ταμπουρώνεται! Στις μυστικές συναντήσεις ο μελλοντικός, σύμφωνα με τα γκάλοπ, πρωθυπουργός, ξαφνιάζει και εκπλήσσει. Κανένας δεν περίμενε να εισβάλει από το παράθυρο!

«Τα λεφτά στο τραπέζι και τις πλάτες στον τοίχο»! Πέντε, δέκα, είκοσι το πολύ μυστικές συναντήσεις και το κεφάλαιο τέλος! Η άλωση της Βαστίλλης, να θεωρηθεί δεδομένη! Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, να το θυμάστε, θα μας αποτρελάνουν!


Του
Νίκου ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ