Τρίτη 17 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1
«Κουρσάροι» στη Γλυφάδα

Η ήττα-σοκ του Παναθηναϊκού εντός έδρας από τον νεοφώτιστο Φοίνικα Σύρου με 3-2 ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε στην 21η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Οι «πράσινοι», που ξαναθυμήθηκαν τον κακό τους εαυτό, δέχτηκαν ένα ηχηρό χαστούκι από τους «κουρσάρους» μια βδομάδα πριν τις υποχρεώσεις τους για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Ωστόσο, βαθμολογικά παραμένουν τυχεροί στην ατυχία τους αφού ο διώκτης τους Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημά τους. Ο Ηρακλής νίκησε τους «ερυθρόλευκους» με 3-0 σετ στο χτεσινό παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της αγωνιστικής, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά θέση στην τετράδα. Αλλα αποτελέσματα: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-2, ΑΟΚ-Καλαμαριά 3-1, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Μίλωνας 3-1. Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 53, Ολυμπιακός 48, Ηρακλής 40, ΕΑΠ 38, κτλ.

  • Το δρόμο της ευρωπαϊκής επιτυχίας στους άνδρες του Παναθηναϊκού έδειξαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας που συμμετείχαν στο φάιναλ φορ του Τσάλεντζ Καπ που διεξάχθηκε στο Γέτσι της Ιταλίας. Οι «πράσινες» πήραν τη δεύτερη θέση μιας και στον τελικό ηττήθηκαν από την οικοδέσποινα ομάδα με 3-0, ωστόσο όμως ακόμα και έτσι η επιτυχία είναι αναμφισβήτητη. Υπενθυμίζεται ότι στον ημιτελικό η ελληνική ομάδα ανέτρεψε τα προγνωστικά και πήρε σπουδαία πρόκριση επικρατώντας της ισπανικής Αλμπαθέτε με 3-0.
  • Εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι η Εθνική μπορεί να πάει ακόμα ένα βήμα μπροστά, το προεδρείο της ΕΟΠΕ παρουσίασε χτες και επίσημα το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής ανδρών, Κώστα Αρσενιάδη, και τον βοηθό του Δημήτρη Καζάζη. Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός τόνισε ότι είναι τιμή η ανάληψη της Εθνικής ομάδας αλλά επισήμανε και τις πολλές ευθύνες που έχει η θέση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ