Παρασκευή 24 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
Επιλογές
Από ρεμπέτικο μέχρι ροκ
Η Καλλιόπη Βέττα
Η Καλλιόπη Βέττα
  • Στο καφέ του Σχολείου Μουσικής Πράξης (Βεΐκου 33, Κουκάκι) αύριο, οι Αναστασία Γεωργάκη και Νίκος Τουλιάτος θα περιπλανηθούν από το ρεμπέτικο μέχρι τον Astor Piazzola.
  • Στο «Καφεθέατρο» (Κοδριγκτώνος 2 και Κυψέλης), οι Σωτηρία Λεονάρδου, Κώστας Θωμαΐδης,Καλλιόπη Βέττα, με την καθοδήγηση του Γιάννη Ιωάννου παρουσιάζουν ένα μουσικό ταξίδι με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.
  • Στη σκηνή «Στον αέρα» (Κεντρική πλατεία Πετρούπολης) παρουσιάζονται σήμερα οι «Γνωστοί Αγνωστοι», αύριο οι «The Down Town Beat» και την Κυριακή ο Γιώργος Σκορδίλης με τους «Split Image».
  • Στο «Δίαυλο» (Πεζόδρομος Δράκου 9, Κουκάκι), σήμερα, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν τραγούδια των μπουάτ. Συμμετέχει η νέα τραγουδίστρια Αθηνά Νταλιακούρα. Αύριο ο Γιάννης Γλέζος θα ερμηνεύσει δικές του συνθέσεις πάνω σε ξένη και ελληνική ποίηση.
  • Στο υπόστεγο του θεάτρου «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44 Κεραμεικός) η ομάδα «σπείρα - σπείρα» συνεχίζει τις παραστάσεις του θεάματος του Σταμάτη Κραουνάκη «Ολοι μαύρα κι ένα πιάνο». Ωρες έναρξης: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 7.30 μμ και Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο 11 μμ, εκτός από την παραμονή Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς.
  • Ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει με μουσική εκδήλωση στις 27/12 στην πλατεία Συντάγματος. Στις 11.30 πμ ο «Ομιλος Βετεράνων Μουσικών», 12.30 μμ η Νάσια Κονιτοπούλου, 7 μμ ο Χρήστος Αντωνιάδης. Στις 9 μμ συναυλία της «Αθηναϊκής Χορωδίας και Μαντολινάτας Νεαπόλεως - Εξαρχείων» στην Εθνική Λυρική Σκηνή.
  • Στο «PLAUGHMAN» (κοντά στο «Χίλτον») στις 26/12 στις 11 μμ οι «Γνωστοί Αγνωστοι».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ