Παρασκευή 27 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ
Σε ρυθμούς Ισραήλ

Στο Ισραήλ βρίσκεται από χτες η Εθνική ανδρών για το... πρώτο ημίχρονο (Σάββατο) των αναμετρήσεων με τους οικοδεσπότες, στα πλαίσια των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2010. Οι «γαλανόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου και στοχεύουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ρεχάγκελ «είμαστε πρώτοι στον όμιλο και πρέπει να υπερασπιστούμε τη θέση που έχουμε. Χρειάζεται όμως να παίξουμε καλά για να το πετύχουμε αυτό. Ολοι πρέπει να παίξουμε με πάθος, ενθουσιασμό και έξυπνη τακτική. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι η ομάδα πρέπει να κερδίσει. Δε φοβόμαστε την έδρα. Ολοι οι παίκτες έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιες δύσκολες έδρες, οπότε θα βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις. Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

  • Πρεμιέρα αύριο (στην Τρίπολη) για την Εθνική ελπίδων, στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2009-2011, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της ΠΓΔΜ. Ο Νίκος Νιόπλιας προσβλέπει η έδρα ν' αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα και η αυλαία της διοργάνωσης να «κλείσει» νικηφόρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ