Πέμπτη 2 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συνέχεια του στημένου «παιχνιδιού»...

Ενα ακόμα επεισόδιο, από αυτά που χρειάζεται και αξιοποιεί η κυβέρνηση για να εντείνει το κλίμα και τα μέτρα καταστολής ενάντια στο λαϊκό κίνημα συνολικά, σημειώθηκε χτες το μεσημέρι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων, εισέβαλε στο «κέντρο δικτύου» του ΑΠΘ και με ρόπαλα και λοστούς, προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε υπολογιστές και εξοπλισμό, προτού αποχωρήσει.

Η νέα ένταση δεν είναι τυχαία. Θυμίζουμε ότι προχτές, η πρυτανεία «τα βρήκε» μια χαρά με το συνονθύλευμα των καταληψιών του κτιρίου διοίκησης, συμφωνώντας στη... σύσταση μιας επιτροπής που θα... εξετάσει το ζήτημα των εργολαβιών. «Λύση», δηλαδή, που σε τίποτα δεν αντιτίθεται με την κυρίαρχη πολιτική. Χτες, τα συγκροτήματα του Τύπου δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους που η πρυτανεία δεν προχώρησε σε πιο δραστικά μέτρα κατ' εφαρμογή του νόμου - πλαισίου ενάντια στο άσυλο, δίνοντας τον τόνο για μεγαλύτερη όξυνση της κατάστασης. Και όλως τυχαίως... χτες το μεσημέρι, προέκυψε η επίθεση των κουκουλοφόρων.

Ολα τα κομμάτια του παζλ, επιβεβαιώνουν πως το «παιχνίδι» είναι και στημένο και επικίνδυνο για το λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ