Παρασκευή 17 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ταλαιπωρία για τους εκδρομείς

Eurokinissi

Μεγάλη είναι και φέτος η έξοδος των εκδρομέων για τις γιορτές του Πάσχα. Χτες το πρωί είχαν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων, κυρίως στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, αλλά και στον κόμβο Αμφιλοχίας, ενώ μειωμένη - σε σχέση με πέρσι - ήταν η κίνηση στα λιμάνια, στους σταθμούς των ΚΤΕΛ και του ΟΣΕ. Αυξημένη ήταν η κίνηση και στην Αττική οδό, με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντικό μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέχρι τις 6 χτες τα ξημερώματα, από τα διόδια της Κορίνθου είχαν περάσει 73.000 αυτοκίνητα και 47.000 από αυτά των Αφιδνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, από τις 6 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών άνω του 1,5 τόνου στο ρεύμα εξόδου των Εθνικών Οδών και τη Δευτέρα, από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, στο ρεύμα εισόδου.

Τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά απέπλεαν χτες με πληρότητα 100%, κυρίως για τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Κρήτη, ενώ από το σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό πραγματοποιήθηκαν 440 δρομολόγια. Σήμερα είναι προγραμματισμένα να γίνουν άλλα 430.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ