Τετάρτη 6 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ανασύνταξη ενόψει πλέι οφ

Υπό το βάρος που έχουν δημιουργήσει τα ιδιοκτησιακο-διοικητικά και οικονομικά ζητήματα και η απώλεια του κυπέλλου, στην ΑΕΚ προσπαθούν να κάνουν... την ανάγκη τους φιλότιμο να ανασυνταχθούν και να παρουσιαστούν έτοιμοι στα πλέι οφ. Επιχείρηση κάθε άλλο παρά εύκολη, αφού απαιτεί ξεπέρασμα πολλών εμποδίων.

Το - έτσι και αλλιώς - βαρύ κλίμα, έγινε χειρότερο από το νέο επεισόδιο Τζιμπούρ - Μπάγεβιτς. Ο παίχτης πλέον - κατόπιν απόφασης του Σερβοέλληνα - προπονείται μόνος και σήμερα έχει κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση. Οι τραυματισμοί είναι αρκετοί, ενώ και το αν η ομάδα έχει στόχο την 2η θέση ή όχι δεν είναι ξεκάθαρο.

Χτες ο προεδρεύων, Ν. Θανόπουλος, επισκέφτηκε την ομάδα πριν την προπόνηση. Μίλησε αυστηρά αναφορικά με την πειθαρχία (ισχυρίστηκε πως πλέον δε θα γίνουν ανεχτά άλλα επεισόδια) και υποστήριξε ότι ζητούμενο είναι η δεύτερη θέση, η κατάκτηση της οποίας θα πριμοδοτηθεί. Ομως άλλες πληροφορίες - διαρροές κάνουν λόγο για χρησιμοποίηση - δοκιμή όλων των παιχτών. Ενδεχόμενο που δε δείχνει ισχυρή θέληση για πρωτιά στα πλέι οφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ