Κυριακή 17 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής

Ελληνικές επιτυχίες στον 1ο γύρο της Νεανικής Βαλκανιάδας

Μερική άποψη από τους πρόσφατους αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στη Ρόδο
Μερική άποψη από τους πρόσφατους αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στη Ρόδο
Στον 5ο γύρο στα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής η Ομάδα της Νίκαιας «Φυσιολάτρης» νίκησε τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Κορυδαλλού με 4-2 και είχε προηγηθεί στη βαθμολογία με 9 βαθμούς και 22,5 πόντους.

Με το ίδιο σκορ νίκησε και ο ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου τη ΜΜΣ Ελευσίνας και ακολουθεί με 8 β. και 20,5 π. Μετά την πιθανή άρση της ισοβαθμίας, την πρώτη θέση διεκδικεί και η ομάδα του ΓΣ Ασπροπύργου, που νίκησε με μεγάλο σκορ (6-0) τον Δία Πετρούπολης.

Την πρόκριση διεκδικούν και οι ισχυρές ομάδες ΕΕΣ Κορυδαλλού, αλλά και η φορμαρισμένη ομάδα ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας με 7 βαθμούς.

Στο αντίστοιχο Κύπελλο Παμπαίδων, ο ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου Αττικής προηγείται με 10 β. και 17 π. ενώ ο Πανιώνιος ΓΣΣ ακολουθεί με 9 β. και 17,5 πόντους.

  • Με τη διεξαγωγή του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων στο ξενοδοχείο «Φαίδων» της Φλώρινας, φαίνεται να αναβιώνουν και πάλι οι αξιόλογοι αυτοί αγώνες ανάμεσα στους Βαλκάνιους γείτονες.

Στους αγώνες, που έγιναν στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2009» από 6 έως 9 Μάη, συμμετείχαν η Ελλάδα, η Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο και η Τουρκία. Στο 1ο γύρο στα αγόρια, η Ελλάδα νίκησε το Μαυροβούνιο με 4-0 και η Βουλγαρία την Τουρκία με 3-1. Στα κορίτσια η Ελλάδα Α' νίκησε την Ελλάδα Β' (η Τουρκία δεν είχε συμμετοχή) με 4-0 και η Βουλγαρία το Μαυροβούνιο με 4-0. Μερικά ατομικά αποτελέσματα: Ελλάδα - Μαυροβούνιο 4-0. Παυλίδης - Πετσουρίτσα 1-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ