Τρίτη 31 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ενας... κοντός γκρέμισε Πύργο

Ο Ανδρέας Νινιάδης ηγέτης και σκόρερ του Ολυμπιακού. Η ΑΕΚ πέρασε από τη Νεάπολη, «σκόνταψε» ο ΠΑΟ στο Ηράκλειο

Δυο γκολ πέτυχε ο Νινιάδης κόντρα στον Πανηλειακό
Δυο γκολ πέτυχε ο Νινιάδης κόντρα στον Πανηλειακό
Η περασμένη αλλά όχι και... ξεχασμένη - λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστη - 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Εθνικής Κατηγορίας κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί αγωνιστική των φαβορί... Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε και με το παραπάνω τον τίτλο του στον Πύργο, καθώς κατέβαλε τον ανίσχυρο να αντιδράσει Πανηλειακό με 4-0. Τα γκολ για τον «ερυθρόλευκο»... πολιορκητικό κριό πέτυχαν οι: Νινιάδης (42΄, 90΄+), Αλβες (68΄) και Κόλτζος (αυτογκόλ 76΄). Παράλληλα, εξίσου ικανοποιητική ήταν και η παρουσία της ΑΕΚ σε αυτή την αγωνιστική, η οποία πέτυχε μία πολύ σημαντική και... ιστορική εκτός έδρας νίκη έναντι του Ιωνικού με 2-0, με τέρματα που πέτυχαν οι Τσάρτας (82΄) και Κασάπης (92΄). Σημειώνεται ότι ο «δικέφαλος» είχε να νικήσει τον Ιωνικό στη Νεάπολη από το 1995. Σε ένα άλλο «μεγάλο» παιχνίδι, ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αν και έπαιξαν με όρεξη και πάθος δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0. Εκπληξη, πάντως, προκάλεσε η πολύ εντυπωσιακή νίκη του Αθηναϊκού επί της Καλαμάτας με 3-2, σε μια κόντρα που ήταν «χορταστική» και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Τασιόπουλος (60΄), Ζαβαντίας (79΄) και Παπανδρέου (85΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Τρούπκος (16΄) και Χίλτον (90΄). Στα υπόλοιπα ματς σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννενα 2-1, Πανιώνιος-Ξάνθη 0-0, Εθνικός Αστέρας-Παναχαϊκή 3-1.

Για την Α΄ Εθνική Κατηγορία σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Καλαμαριά-Ναυπακτιακός 0-0, Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα 3-0, Παναιτωλικός-Παναιγιάλειος 4-2, Λάρισα-Ακράτητος 2-3, Ελευσίνα-Αγ. Νικόλαος 2-2, Πανσερραϊκός-Καλλιθέα 1-1, Τρίκαλα-Αιγάλεω 0-2, Προοδευτική-Απόλλων Αθ. 1-0.

Για την πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Νάουσα-Εθνικός1-3, Αχαρναϊκός-Ατρόμητος 1-0, Κρύα Βρύση-Πατραϊκός 0-0, Ιάλυσος-Μαρκό 1-2, Αναγ. Καρδίτσας-Βέροια 2-0, Λαμία-Πιερικός 3-2, Αμπελόκηποι-Κοζάνη 0-2, Λεωνίδιο-Κιλκισιακός 2-1 και Λύκοι-Χαλκηδόνα 2-1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ