Πέμπτη 28 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2-0
Ανετη επικράτηση

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη θιαμβεύτρια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ χθες βράδι στο Ολίμπικο της Ρώμης. Κέρδισε 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβαλε στην συλλογή της για τρίτη φορά το κύπελλο (1992,2006, προηγούμενα). Η ομάδα του Πέπε Γκουαρδιόλα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε άξια τοι τρόπαιο.Η Μπάρτσα πήρε κεφάλι νωρίς (10') στο σκορ με τον Σαμουέλ Ετό. Στην πρώτη επίθεση της Μπαρτσελόνα ο Καμουρουνέζος με έξοχη ντρίμπλα άδειασε τον Βίντιτς και νίκησε τον Φαν Ντερ Σαρ στην κλειστή γωνία.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στην επανάληψη στο 70' όταν από τέλεια πάσα του Τσάβι ο Μέσι με υποδειγματική κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Γιουνάιτεντ φανερά κουρασμένη δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει την κυριαρχία των Καταλανών.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Πουγιόλ, Σιλβίνιο, Πικέ, Τουρέ, Μπούσκετς, Ινιέστα (91' Ροντρίγκεζ), Τσάβι, Μέσι, Ανρί (71' Κειτά), Ετό

Μανστεστερ Γιουνάιτεντ: Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Ο Σέι, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Αντερσον (46' Τέβες), Κάρικ, Γκιγκς (78' Σκόουλς), Παρκ(66'Μπερμπάτοφ ) Ρούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ