Παρασκευή 29 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tη Δευτέρα 1η Ιούνη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Τη Δευτέρα 1η του Ιούνη στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και θα χαιρετίσει εκπρόσωπος του Ουγγρικού Κομμουνιστικού Εργατικού Κόμματος.

Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι νεολαίοι της ΚΝΕ, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις ευρωεκλογές, καλούν τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία με τη μαζική συμμετοχή τους στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος να εκφράσουν την απόφασή τους να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ και στην κάλπη.

Οπως δήλωσε στον «Ρ» ο Λάζαρος Μπάμπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ, η Οργάνωση δίνει καθημερινά, με ενθουσιασμό και αισιοδοξία, τη μάχη για την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του Κόμματος σε όλο το νομό και καλεί το λαό με τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση να στείλει ξεκάθαρο το μήνυμα συστράτευσης με το ΚΚΕ. «Εκατοντάδες μέλη και στελέχη του Κόμματος, μαζί με τους φίλους και οπαδούς "οργώνουν" τους χώρους δουλειάς, τις συνοικίες και τις γειτονιές της πόλης, τα χωριά όλου του νομού με τις θέσεις του Κόμματος, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι.

Ιδιαίτερα η ΚΟΘ του ΚΚΕ τις τελευταίες μέρες δίνει και τη μάχη για τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Ηδη η αφίσα και η ανακοίνωση - κάλεσμα για τη συγκέντρωση έχουν εξαντληθεί και ξανατυπώνουμε επιπλέον υλικό ώστε να φτάσουμε σε ακόμη περισσότερους εργαζόμενους, σε ακόμη περισσότερους νέους, γυναίκες, αυτοαπασχολούμενους του νομού.

Οι τεχνικές εργασίες στο χώρο της πλατείας Αριστοτέλους, με προσωπική δουλειά δεκάδων συντρόφων και φίλων του Κόμματος έχουν σχεδιαστεί και η Αριστοτέλους θα κοκκινίσει για να υποδεχθεί τους χιλιάδες απλούς λαϊκούς ανθρώπους, τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς, τους ανθρώπους του πνεύματος, τους νέους και τις νέες από κάθε μεριά της πόλης και του νομού.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων θα είναι ένα ακόμη δείγμα της απήχησης των θέσεων και της δράσης του Κόμματος, θα είναι ένα εφαλτήριο για τις μέρες που μένουν ώστε να μη χαθεί ούτε μέρα, ώστε να μη χαθεί ούτε ώρα, στην προσπάθεια των κομμουνιστών και κομμουνιστριών, να φτάσει σε όλο το λαό το μήνυμα της απειθαρχίας και της ανυπακοής στην ΕΕ», είπε ο Λ. Μπάμπας.

Προσυγκεντρώσεις, που οργανωμένα με πορείες θα κατευθυνθούν στο χώρο της πλατείας Αριστοτέλους, θα ξεκινήσουν στις 7.30 το βράδυ από την πλατεία ΧΑΝΘ, το Λιμάνι και το Βαρδάρι.

  • Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Electra Palace» στην αίθουσα «Βυζάντιο».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ