Παρασκευή 29 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΓΡΙΠΗΣ: Δεν ανιχνεύτηκε ο ιός της νέας γρίπης σε κανένα από τα δείγματα που στάλθηκαν απ' τα νοσοκομεία στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, ανακοίνωσαν χτες το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και το υπουργείο Υγείας. Αρνητικός στον ιό ήταν και ο νεαρός που ήρθε σε επαφή στο Εδιμβούργο με τα δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα που νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ και «Σισμανόγλειο» και προσήλθε προχτές στο «Σισμανόγλειο» για εξετάσεις, μετά από αδιαθεσία.

ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όταν δέχθηκε χτύπημα από μαχαίρι, χτες το μεσημέρι στην Ομόνοια. Ο άτυχος άνδρας, αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην «Πολυκλινική» από την συμβολή των οδών Πειραιώς και Κολωνού, όπου δέχθηκε την επίθεση, και στην συνέχεια στον «Ερυθρό» έχοντας βαρύ τραύμα στο θώρακα. Οπως εκτιμούν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, το περιστατικό αποδίδεται - πιθανότατα - σε συμπλοκή μεταξύ χρηστών ναρκωτικών.

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ τίθεται αύριο και μεθαύριο Κυριακή το τμήμα του «ηλεκτρικού σιδηρόδρομου» Αττική - Ανω Πατήσια, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών ανακαίνισης της γραμμής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ