Σάββατο 30 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ σε κάθε σπίτι

Σε προεκλογική συγκέντρωση στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης μίλησε χτες βράδυ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης

«Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις 7 του Ιούνη. Με το ψηφοδέλτιο του τιμημένου ΚΚΕ, που ποτέ δεν κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, είπε τα πράγματα με το όνομά τους, πάντα πρωτοπόρο σε όλους τους αγώνες, να φτάσουμε σε κάθε σπίτι. Το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη πολιτική συνείδηση, δείχνει πολιτική διαχρονική συνέπεια και σταθερότητα. Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί και η αισιοδοξία διακρίνει και τον ελληνικό λαό που όποτε χρειάστηκε αγωνίστηκε για τα δίκια του». Με αυτό το κάλεσμα έκλεισε την ομιλία του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης, μιλώντας χτες βράδυ στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Κατερίνη.

«Παρατηρούμε να καλλιεργείται από διάφορα μέσα αλλά και από διαφόρους μηχανισμούς με καλοπληρωμένους δημοσιογράφους, ιδίως μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια που ανήκουν σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, η λογική της αποχής ως διαμαρτυρία. Εμείς απευθυνόμαστε στο λαό και του λέμε να μην τους ακούσει γιατί η αποχή στηρίζει την πολιτική του κεφαλαίου. Αποχή σημαίνει ότι ανέχομαι την πολιτική για την οποία είμαι αγανακτισμένος», σημείωσε ο Αγγελος Τζέκης και κάλεσε το λαό στις 7 του Ιούνη να προσέλθει στην κάλπη και με την ψήφο του να στείλει το αισιόδοξο μήνυμα ότι δεν υπακούει - δεν πειθαρχεί, τόσο στις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης όσο και της ΕΕ . Τους κάλεσε να καταδικάσουν με την ψήφο τους τα πολιτικά κόμματα που συμφώνησαν σε όλα με αυτή την ΕΕ και να στηρίξουν αποφασιστικά το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ