Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
Τηλεόραση
Ο ιππότης, το παιχνίδι και το φεγγάρι

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην ταινία που παρουσιάζει το MEGA στις 21.00 «Λάνσελοτ, ο πρώτος ιππότης»
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην ταινία που παρουσιάζει το MEGA στις 21.00 «Λάνσελοτ, ο πρώτος ιππότης»
«Λάνσελοτ ο πρώτος ιππότης» θα παρουσιαστεί στις 21.00 στο MEGA με τους Σον Κόνερι και Ρίτσαρντ Γκιρ. Σε μια εποχή γεμάτη ρομαντισμό και θάρρος, σ' έναν κόσμο γεμάτο κάστρα και μύλους, ένα βασίλειο συνταράσσεται από την αγάπη μιας γυναίκας για το βασιλιά και τον έρωτά της για ένα γενναίο ιππότη. Στο ονειρικό Κάμελοτ φτάνει η λαίδη Γουίνεβιρ και ξαναζωντανεύουν και πάλι η ιστορία του βασιλιά Αρθούρου και ιπποτών του, του γοητευτικού ξιφομάχου που κλέβει την καρδιά της όμορφης βασίλισσάς του. Στο Κάμελοτ, που ποτέ δεν ήταν τόσο λαμπερό και τόσο μαγικό, δυο αγνές καρδιές ζουν ένα μεγάλο έρωτα που έγινε θρύλος, αλλά που υπήρξε και η αιτία του τέλους για τους ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης και του βασιλιά Αρθούρου.

Από τον ΑΝΤΕΝΝΑ στις 21.10 θα προβληθεί η ταινία του Ντέιβιντ Φίτσερ «Το παιχνίδι». Την ημέρα που κλείνει τα 48 χρόνια ο τραπεζίτης Νίκολας βαν Ορτον, δέχεται ένα παράξενο δώρο γενεθλίων από το νεότερο αδελφό του Κόνραντ: μια κάρτα που τον κάνει αυτόματα μέλος της περίεργης εταιρίας «Κόνσουμερ Σέρβισες». Η εταιρία αυτή έχει, υποτίθεται, σαν αντικείμενό της, ασυνήθιστους τρόπους ψυχαγωγίας των πελατών της. Ανήμπορος να αντισταθεί στην περιέργειά του, ο Νίκολας επισκέπτεται τα γραφεία της εταιρίας και από εκείνη τη στιγμή αρχίζει να βιώνει μια σειρά από παράδοξες και επικίνδυνες εμπειρίες που αγγίζουν τα όρια του εφιάλτη. Η ταινία παρουσιάζεται σε Α' τηλεοπτική προβολή. Με τους: Μάικλ Ντάγκλας και Σον Πεν.

Από τον ALPHA στις 02.15 «Ψεύτικο φεγγάρι» του Ντ. Φίτσερ

Στα 1949 στο Τέξας, ο Τζακ, ένας όμορφος και εργατικός νέος γνωρίζει την τζίνι μια νέα και πολύ πλούσια κοπέλα. Οι δύο νέοι ερωτεύονται και παρά τις προσπάθειες των γονιών τους να τους χωρίσουν εκείνοι συνεχίζουν να συναντιούνται και να αγαπιούνται κάθε μέρα και περισσότερο. Μα ο πατέρας της Τζίνι γίνεται απότομα πολύ σοβαρός και της απαγορεύει να τον ξαναδεί. Τότε οι νέοι δραπετεύουν για τη Λουζιάνα όπου και θα ζήσουν ευτυχισμένοι για κάποιο διάστημα. Δηλαδή μέχρι να μένει έγκυος η Τζίνι, η οποία όταν πάει στο γιατρό της αποκαλύπτεται ένα φοβερό μυστικό. Ο Τζακ είναι γιος του πατέρα της. Τότε καταφεύγει σε μια νοσοκόμα για να της κάνει έκτρωση. θα νόμιζε κανείς ότι η δραματική ιστορία της τελειώνει, αντίθετα τώρα αρχίζει... Με τον Μακ Ντίλον.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η ιστορία του «Εξκάλιμπερ» (2005-02-12 00:00:00.0)
Θρύλοι και ιππότες (2000-10-28 00:00:00.0)
Από τη Ραμόνα στον Αρθούρο (1999-09-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ