Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Από τη Ραμόνα στον Αρθούρο

Μια αισθηματική ταινία του 1992, σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Σάρνο αποσπά το ενδιαφέρον του τηλεθεατή απόψε, περισσότερο από περιέργεια, διότι δεν την έχουμε δει. Ετσι δεν έχουμε πολλά να πούμε, γνωρίζουμε όμως ότι αυτό το κινηματογραφικό έργο βραβεύτηκε και διακρίθηκε σε πολλά Διεθνή Φεστιβάλ, (Ιταλία, Καναδά, Γαλλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Πορτογαλία, Κούβα, Αγγλία),

Πρόκειται τη "Ραμόνα", που θα παρουσιαστεί απόψε στις 24.00 από την ΕΤ- 3 και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας, με την οποία ήταν όλος ο κόσμος ερωτευμένος μαζί της. Με τη Χάιντι Βον Πέλεσκ.

Από το STAR στις 21.15 "Εξκάλιμπερ" του Τζον Μπούρμαν.

Πρόκειται για το γνωστό μύθο των γενναίων ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης, που ανασταίνεται σ' αυτό το συναρπαστικό κινηματογραφικό παραμύθι. Ο βασιλιάς Αρθούρος, η πολυαγαπημένη του σύζυγος Γκουίνεβιρ, ο μοναδικός μάγος Μέρλιν, με τις απίστευτες μαγικές ικανότητες, ο καλύτερος και γενναιότερος ιππότης σερ Λάνσελοτ, η κακιά μάγισσα, ο αγνός ιππότης Πέρσιβλα και πάνω απ' όλα η ακαταμάχητη δύναμη του θρυλικού σπαθιού Εξκάλιμπερ, ξαναζωντανεύουν στην ωραιότερη ιπποτική ιστορία. Με τους: Νάιτζελ Τέρι, Χέλεν Μίρεν, Νίκολας Κλέι.

Από την ΕΤ-1 στις 22.00 "Ο Μιχαλιός του 14ου Συντάγματος" του Απόστολου Τεγόπουλου. Ο Μιχαλιός είναι καλόκαρδος, αγαθός ανθρωπάκος που υπηρετεί στο στρατιωτικό σαν ορντινάντσα στο σπίτι ενός συνταγματάρχη, ο οποίος θα του αναθέσει να παρακολουθεί τις κινήσεις και τις συναντήσεις της κόρης του. Με τους: Κώστα Χατζηχρήστο, Νίκο Ρίζο, Ελσα Ρίζου και άλλους.

Από το MEGA στις 22.30 "Ο τρίτος δρόμος" του Τομ Μακ Λάφλιν.

Η όμορφη και φιλόδοξη ψυχίατρος και βιολόγος Τζίνι Φεράμι, η οποία εργάζεται για την ιατρική εταιρία "Τζενέτικο" διεξάγει έρευνες για τη στειρότητα και μελετά τη σχέση ανάμεσα στα γονίδια και την ανθρώπινη συμπεριφορά. Εκείνη προσπαθεί με κάθε τρόπο ν' αποδείξει ότι ακόμη και στα πανομοιότυπα δίδυμα υπάρχει ο καλός δίδυμος και ο κακός. Στα πλαίσια της έρευνάς της είναι υποχρεωμένη να ψάχνει συνεχώς για δίδυμα και τρίδυμα. Μια μέρα έρχεται σε επαφή με κάποιον ονόματι Στιβ Λόγκαν. Καθώς τον γνωρίζει καλύτερα ανακαλύπτει ότι ο Στιβ έχει άλλους οκτώ Στιβ, εκ των οποίων ο ένας θα προσπαθήσει να την εξαφανίσει. Ενα θρίλερ όπως όλα τα άλλα. Με την Κέλι Μακ Γκίλις.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παίζονται επίσης (2006-03-09 00:00:00.0)
Η ιστορία του «Εξκάλιμπερ» (2005-02-12 00:00:00.0)
Ο ιππότης, το παιχνίδι και το φεγγάρι (2000-11-01 00:00:00.0)
Το μυθικό σπαθί (1996-08-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ