Πέμπτη 4 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ευρωεκλογές στον «902» TV

Στο ρυθμό των ευρωεκλογών βρίσκεται η τηλεόραση του «902». Καθημερινά ενημερωτικές εκπομπές πολιτικής επικαιρότητας έχουν θέση στο πρόγραμμα του «902» TV με προσκεκλημένους από όλα τα κόμματα, για να συζητηθούν τα προβλήματα του ελληνικού λαού, αλλά και να κατατεθούν θέσεις και προτάσεις πάνω σε αυτά. Ετσι, πανέτοιμος είναι ο «902» για να δώσει τη «μάχη» της ενημέρωσης τη μέρα των ευρωεκλογών, από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες που θα ξεκινήσει ένα μαραθώνιο πρόγραμμα, προκειμένου οι τηλεθεατές και ακροατές να έχουν άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για όσα θα συμβούν από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα.

Ετσι, την Κυριακή 7 Ιούνη, μέρα των ευρωεκλογών, οι τηλεθεατές μπορούν να συντονιστούν στην τηλεόραση του «902». Ολο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του σταθμού θα καλύπτει από νωρίς το πρωί και έως αργά το βράδυ όλες τις εξελίξεις σχετικά με την εκλογική αναμέτρηση.

Η ψηφοφορία και οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, με απευθείας συνδέσεις με όλα τα επιτελεία των κομμάτων και συζητήσεις για το χαρακτήρα των εκλογών με εκπροσώπους όλων των πολιτικών δυνάμεων θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902».

Συγκεκριμένα, στις 19.00, η τηλεόραση του «902» θα παρουσιάσει τα exit polls όλων των εταιρειών δημοσκοπήσεων και θα επιχειρήσει με τη βοήθεια ειδικών να προσεγγίσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά, στα στούντιο της τηλεόρασης του «902» με την παρουσία εκπροσώπων όλων των πολιτικών δυνάμεων και τη συνδρομή του δημοσιογραφικού δυναμικού του σταθμού, θα επιχειρηθεί η ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος και θα δοθεί απάντηση στο πόσο και πώς μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα της κάλπης, τις εξελίξεις για το επόμενο διάστημα.

Ομως, το μαραθώνιο της ενημέρωσης ξεκινούν από τα studio της τηλεόρασης του «902» στις 8.00 το πρωί, με όλες τις πληροφορίες, τις τελευταίες εξελίξεις, το τρέχον ρεπορτάζ και όλη την εκλογική δραστηριότητα η Γιούλη Ασημακοπούλου με τον Ορέστη Παντελόγλου. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρουν ο Κώστας Τσίφτης και ο Μιχάλης Χάρος, ενώ στη συνέχεια του προγράμματος αναλαμβάνουν ο Κώστας Καραχάλιος και ο Γιάννης Ευσταθίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ