Πέμπτη 4 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Παιχνίδια εξουσίας

«Στο ζουμί της βράζει» η ΑΕΚ, παρά την προσπάθεια να εξωραϊστούν τα σοβαρά προβλήματά της. Το μόνο που καλά κρατεί είναι τα παιχνίδια εξουσίας - ιδιοκτησίας. Αφ' ενός σ' εξέλιξη βρίσκεται η αλλαγή εντός των τειχών. Δηλαδή η αποχώρηση κάποιων από τους νυν μετόχους με ταυτόχρονη ισχυροποίηση (σε ποσοστά μετοχών) άλλων.

Αφ' ετέρου ο «διαχρονικός σωτήρας» επιχειρηματίας Δ. Μελισσανίδης, ξεκαθάρισε χτες ότι δεν υπάρχει «κανένα απολύτως ενδεχόμενο να επιστρέψω στη διοίκηση της ομάδας». Βέβαια η χρησιμοποίηση του όρου διοίκηση δεν αποκλείεται να έχει το νόημά της. Γιατί μάλλον ξέρει καλά τη διαφορά διοίκησης και ιδιοκτησίας.

Στη δήλωσή του άφησε αιχμές για τους νυν, περί διαφορετικής φιλοσοφίας «που έγκειται στο ότι εγώ εκτιμώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές λύσεις και γενναία χρηματοδότηση και δεν της είναι αρκετή ακόμα και η ορθολογική διαχείριση των εσόδων της, όταν μάλιστα με τις σημερινές συνθήκες θα υπολείπονται σταθερά των αντίστοιχων εσόδων των ανταγωνιστών της». Αναπάντητο ερωτηματικό παραμένει ο ρόλος που παίζουν στις διεργασίες και τις εξελίξεις και τα έργα - φιλέτα, του προπονητικού κέντρου και του γηπέδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ