Σάββατο 20 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
Καθοριστική στροφή

Τ' αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής των δύο ομίλων στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, θα καθορίσουν ποιες ομάδες θα προκριθούν - ως δεύτερες - στα ημιτελικά. Και στα δύο γκρουπ, σε μεγάλο βαθμό, την πλάστιγγα θα γείρουν υπέρ ή κατά μιας εκ των δύο διεκδικητριών (ανά όμιλο) οι προπορευόμενες και έχουσες ήδη προκριθεί Ισπανία, Βραζιλία.

Από τον Α' όμιλο, το εισιτήριο διεκδικούν η διοργανώτρια Ν. Αφρική και το Ιράκ. Οι οικοδεσπότες έχουν το πλεονέκτημα των τριών βαθμών επιπλέον αλλά και το μειονέκτημα πως αντιμετωπίζουν την φορμαρισμένη και ικανότατη Ισπανία. Το Ιράκ μπορεί να έχει έναν πόντο αλλά κοντράρεται με τη Ν. Ζηλανδία που δεν έχει πείσει. Αν λοιπόν κερδίσει και δεν το πράξει η Ν. Αφρική, ισοβαθμούν και όλα θα κριθούν στα γκολ.

Στον Β' όμιλο είναι πολύ πιθανή μια έκπληξη. Τη δεύτερη προνομιούχο θέση διεκδικούν Αίγυπτος και Ιταλία. Η ικανότατη αφρικανική ομάδα κρατάει την τύχη στα πόδια των παιχτών της. Ισοβαθμεί με την «σκουάντρα αντζούρα», την έχει κερδίσει στη μεταξύ τους αναμέτρηση αλλά το κυριότερο αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ. Ενώ οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές τη Βραζιλία.

Το πλήρες πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6: Ιράκ - Νέα Ζηλανδία, Ισπανία - Ν. Αφρική (21.30, ΕΤ 1). ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6: Ιταλία - Βραζιλία (22.00, ΝΕΤ), Αίγυπτος - ΗΠΑ (21.30, ΕΤ 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ