Τρίτη 7 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
«Μπαλωθιά» με Βερπακόφσκι

Μια ηχηρή μεταγραφική έκπληξη, επιφύλασσε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη Κυριακή την απόκτηση του διεθνούς Λετονού επιθετικού, Μάρις Βερμπακόφσκι, από τη Δυναμό Κιέβου. Ο 29χρονος, που είναι 76 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει πετύχει 24 γκολ, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

  • Ο Βασίλης Ρόβας, που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ανηφορίζει στην Θεσσαλονίκη. Ο Καρδιτσιώτης μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αρη. Επιπλέον, οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Ρεγκέιρο.
  • Ο Ηρακλής, που χτες είχε την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Μάουρο Μιλάνο. Ο 25χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» γνωστοποίησαν την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τους Αγγελο Κομβολίδη και Ερρίκο Δράμπη.
  • Από την πλευρά της η Ξάνθη, χτες ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου Λουτσιάνο που επιστρέφει στην ομάδα (έμεινε ελεύθερος από τα Γιάννινα) καθώς και του Γερμανογκογκολέζου αμυντικού Καρίμ Γκουεντελέι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ