Τρίτη 21 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
Προσπάθησαν να διακόψουν εκδήλωση της ΚΝΕ

Καταγγελία της ΝΟ Αττικής της ΚΝΕ

Διακόπτοντας την παροχή ρεύματος, οι αρχές του Λιμενικού Ταμείου στο Πόρτο Ράφτη επιχείρησαν να διακόψουν προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όπως καταγγέλει η Νομαρχιακή Οργάνωση Αττικής της ΚΝΕ.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ κι ενώ η εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη, άνδρας του Λιμενικού επιχείρησε να αποσυνδέσει τα καλώδια από όπου η Οργάνωση αντλούσε ρεύμα για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Δεν τα κατάφερε, ενημέρωσε προφανώς τους ανωτέρους του και μετά από λίγο... κόπηκε η παροχή ρεύματος σε όλη την προκυμαία! Στελέχη της ΚΝΕ μάλιστα δέχτηκαν φραστικές επιθέσεις, ότι, τάχα, δεν είχαν άδεια για την εκδήλωση (πράγμα που δεν ίσχυε) ή ότι η μουσική ήταν πολύ δυνατά... Πάντως, η εκδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά, ακόμα και χωρίς ρεύμα.

«Το συγκεκριμένο γεγονός συνδέεται άμεσα με την αντικομμουνιστική εκστρατεία που είναι σε εξέλιξη στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς. Η εκστρατεία αυτή εκφράζεται με την ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής από την κυβέρνηση της ΝΔ, με διώξεις κομμουνιστών βουλευτών, στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν το εργατικό - λαϊκό κίνημα», τονίζει, μεταξύ άλλων, η ΝΟ Αττικής της ΚΝΕ.

«Η επιτυχία της εκδήλωσης, την οποία αγκάλιασε πλατιά η νεολαία της περιοχής με την παρουσία και τη συμμετοχή της, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους θέλουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία στη γωνία, με σκυμμένο το κεφάλι», επισημαίνει ακόμα ξεκαθαρίζοντας ότι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ «δεν κάμπτονται από τέτοια περιστατικά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ