Τρίτη 28 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θεατρικά εργαστήρια

Το Εθνικό Θέατρο, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου και η βρετανική ομάδα «Imitatingthe Dog», σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο, καλούν νέους 18-30 ετών (σπουδαστές δραματικών σχολών, νέους ηθοποιούς, σκηνοθέτες, αλλά και νέους που δεν συνδέονται επαγγελματικά με το θέατρο) να συμμετάσχουν στα - δωρεάν - θεατρικά εργαστήρια του προγράμματος «Talesfrom the Bar of Lost Souls», που θα πραγματοποιηθούν από 1-15/9 στο «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας», στα ελληνικά και αγγλικά. Υποβολή αιτήσεων μέχρι 14/8.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία τους μέχρι τις 14/8, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: interdept@n-t.gr με την ένδειξη «ΤheTalesfromtheBarof LostSouls» ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Εθνικό Θέατρο, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, Μουντράκη Ειρήνη, Σατωβριάνδου 42, 10437 Αθήνα.

Πληροφορίες: Ειρήνη Βουζελάκου, τηλ. 210- 3692337 ή στις ιστοσελίδες http://www.britishcouncil.org/gr/greece-arts-and-culture-creative-collaboration-the-bar-of-lost-souls.htm και www.britishcouncil.org/creativecollaboration


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ